| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 14:51 Заглавие: шаси 11AK53-3-захранване |
|
|
Здравейте!Имам проблем със захранването на шаси 11AK53-3.tv e crown.Изгоряло е след спиране на тока.Полевака беше пробил.D802-BY299-пръснат(прекъснал).D814 и D815 пробили(BA159).Всичко друго е здраво.Мерил съм всичко елемент по елемент.Дефектните елементи са подменени с нови.Сменени са също:mc44608,C804,Оптрона с PC123,но захранването не тръгва.Няма stby.На 150v имам 8v.Незнам какво да правя?
Коригирал съм ти поста Абревиатури на шасита,марки,модели и т.н. се изписват на родния им език _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 14:53 Заглавие: |
|
|
| Виж вторичните вериги. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 14:55 Заглавие: |
|
|
5. Думите и изреченията се разделят с интервал (space) - дългия клавиш отдолу. Същият се слага и след препинателни знаци като точка, запетая и т.н. Особено важи при изброяване на интегрални схеми (състав) на устройствата.
И си оформи темата - марка, модел, състав и т.н. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 18:09 Заглавие: |
|
|
Извинете.Tv e CrownМоделът e:CTV 2916 RF 100Hz PIP
Състав:44608/p40
FQPF8N60C
TDA8177F
PNX3000HL(SMD монтаж)
24C64
Мерих във вторичните вериги и smd-tata и транзисторите за регулирането.Всичко е здраво.Какво може да бъде? _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 19:50 Заглавие: |
|
|
Пиша нещо с червено, ама що ли? Голямото копче отдолу не работи ли? Редактирай си ПЪРВИЯ пост
Не се заяждаме за краснопис, просто търсачката не намира слято изписаните неща. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 26, 2010 20:08 Заглавие: |
|
|
Мериш по червените
точки. Гледаш схемата и се опитваш да си обясниш защо еди-къде си е толкова, след като еди си-къде е ... еди-колко си. Показал съм двайсетина точки за измерване, далеч по-лесно и ефективно, отколкото сваляне и "мерене" елементи "на сухо". Ако няма резултат пиши тука къде-какво си измерил |
|
|
 |
ПЛАМЕН ЯНЧЕВ Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юли 2005 Мнения: 245 Местожителство: гр БЯЛА СЛАТИНА
|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 12:07 Заглавие: |
|
|
| Свали тиристора Q817 и виш дали ще се вдигне +В |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 20:54 Заглавие: |
|
|
Пламене,жив да си!Тиристора Q817 и D829 смених и всичко заспа. _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2010 15:30 Заглавие: |
|
|
Тв заработи нормално.Имам друго питане.Забелязах,че целия растер е леко завъртян наляво.Клиента мрънка,че преди да "изгори" ,не е имало този провлем.Някой има ли информация как да влезна в сервизния режим? _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2010 15:40 Заглавие: |
|
|
| За това не ти трябва сервизен режим. Виж да не е мръднала ОС, да не се е завъртяла надясно, докато си правил другото. |
|
|
 |
|