|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefan_milev Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 19:38 Заглавие: mn mi trqbvat |
|
|
| nqkoi moje li da mi kaje ko zna4i K16JXO,1R8JX2,11RKX7,K39JAD, tova sa merni edinici na po stari rezistori(suprotivleniq) i o6te nqkolko el. elementi 470nK 630V,47nM NXN, i 10m MF B4, tova sa ozna4eniq na kondenzatori iskam vsqko ot tiq elementi da mi se raz4ete vuv OM za suprotivleniqta. i vuv mF,pF,nF, i suotvetno voltajite. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 19:39 Заглавие: |
|
|
| Ако си оправиш мнението и не е написано на маймуница може и да ти се помогне! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 19:46 Заглавие: |
|
|
Айде стига толкоз.Изтрих ти преди малко една дивотия дето я беше плеснал ни в клин,ни в ръкав в "Купува-Продава",но явно само с тиене няма да се съпикясаш.При следващи подобни прояви и неспазване правилата на форума участието ти тук ще превърши.Считай го като съвсем официално предупреждение! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|