|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 11:38 Заглавие: Philips 15PT1727/60 Опции-Решено |
|
|
Проблемът ми с този телевизор е .че не мога да му докарам опциите в паметта.Никъде не видях лепенка с опциите вътре в телевизора,за ада ги запиша.Наливах различни дъмпове.С някой имам звук,но нямам UHF,с други нямам изобщо звук а обхватите излизат.В сервизното за L01.2A има опции по модели ,но точно моя го няма.Някой ако разполага с дъмп за този телевизор или знае опциите моля да сподели. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Сря Яну 27, 2010 12:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
А ако пробваш с празна. _________________ Димитър |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 12:14 Заглавие: |
|
|
С празна обхватите са си вече на място,аз и преди това ги оправих от ОР1.Остана проблема със звука.В менюто ми излиза и тонкоректор,който не е опция в този телевизор.Като направя ОР4 на "0" излиза шум ,но само до там.Опциите в момента са:
ОР1 -ОР7
160 215 65 168 246 128 12
Оправих се.Промених дъмпа с който имам звук,за да докарам и обхватите.Опциите са така.ОР1-ОР7
160 87 65 0 192 146 12 _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 19:49 Заглавие: |
|
|
Понеже ми стана интересно, искам да добавя нещо. Твоя е шаси L01.2A . Без допълнителните AA, AB. Затова не го виждаш в сервизните като модел. Май е от първите такива модели. Ама погледнах, нямам тая документация. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|