| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 2:14 Заглавие: |
|
|
| В Троян няма ли кои да ти помогне толкова?? А ти къде изпробва това цялото нещо, което видях на снимките? Освен на нова година? |
|
|
 |
IVO_DJ Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 22:12 Заглавие: |
|
|
Ами да,така и направих.Първо пуснах големите OBERTONI и имаше бас.След това пуснах само малките OBERTONI ,те също имаха бас.Когато пусна и четирите заедно-баса изчезва.След това обърнах полюса на едната малка OBERTON и се появи нещо като бас,но после като пуснах само малките OBERTONI без големите нямаха никакъв бас.
За съжаление няма.Цялата система я пуснах на Нова година в един ресторант в Априлци.До тогава работех само с големите OBERTONI и малките "китайки" |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 27, 2010 22:32 Заглавие: |
|
|
| IVO_DJ написа: | | Ами да,така и направих.Първо пуснах големите OBERTONI и имаше бас.След това пуснах само малките OBERTONI ,те също имаха бас. |
Точно така,първо свазираш две по две.
| IVO_DJ написа: | Когато пусна и четирите заедно-баса изчезва.След това обърнах полюса на едната малка OBERTON и се появи нещо като бас,но после като пуснах само малките OBERTONI без големите нямаха никакъв бас.
|
М...да след като си сфазирал две по две поотделно,след това въртиш полюса не само на едната ами и другата колона.
Я пробвай и докладвай. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
febpic Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 28, 2010 12:43 Заглавие: |
|
|
radev и аз това го посъветвах преди 2 дни , ама ...... нищо не казва.
Също и mishomvp беше прав , че първо бяха 2 усилв. и 4 колони , после станаха 3 с 6 , сега пак са 2 с 4 .
Хайде ще видим сега какво ще стане  _________________ Няма начин , да няма начин  |
|
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 15:57 Заглавие: |
|
|
Колега, при вързването на стекове от мощна озвучителна техника, освен електрическото сфазиране, се нуждае и от акустическо такова. Особенно, когато са различни компонентите, а в твоя случай виждам само по чифтове. Това обаче става със специализирана техника и измервателни микрофони а и се налага ползването на процесори.
Това, че са ти сфазирани 2х2 комплектите не означава автоматично, че всички излъчватели работят във фаза.
Без да се обиждаш, но при сбирщайн техниката, без да познаваш възможностите й, често така става.
Наясно ли си и със самите пасивни филтри в боксовете дали също са еднакви, защото и те отместват фазата?!?
А понякога и акустиката на помещението си казва тежката дума..... въпреки правилния подход.
Там рецепта за успех не може да ти се подскаже дистанционно. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
IVO_DJ Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2010 20:20 Заглавие: Колега, при вързването на стекове от мощна озвучителна техни |
|
|
Дано не съм прекалено нахален,но ще ви питам още нещо във връзка с тази тема.
Колега,от теглото, което изтеглих от както ви писах, се убедих,че наистина ми трябва процесор с лимитер,но не знам какъв да си купя.Гледах един BEHRINGER2496,но ми е твърде скъп.Дайте ми съвет дали има нещо по-достъпно като цена.Не е задължително да е цифров. |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2010 6:54 Заглавие: |
|
|
Behringer Autocom Pro-XL 1600. Аз съм с такъв, добре се представя. Моя беше за 280 лева преди 5 години. Сега нови се намират за 160 лева. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
IVO_DJ Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2010 18:40 Заглавие: Здр. |
|
|
Благодаря за ценната информация.
Само искам да те питам дали мога да го свържа към трите стъпала и да ми остане един изход за суб. Или ще има много загуби като вържа по два канала на всеки изход? |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2010 22:56 Заглавие: |
|
|
Дали ти можеш не знам но дали по принцип може да се свърже по този начин, да може без проблем. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|