Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Стъпала и колони
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Яну 27, 2010 1:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Все си мисля че някой с мултицет ще се оправи за половин час кое работи и кой кабел накъде. За 1 час с обяснения услугата няма да е скъпа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Яну 27, 2010 2:14    Заглавие: Отговорете с цитат

В Троян няма ли кои да ти помогне толкова?? А ти къде изпробва това цялото нещо, което видях на снимките? Освен на нова година?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
IVO_DJ
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 27, 2010 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами да,така и направих.Първо пуснах големите OBERTONI и имаше бас.След това пуснах само малките OBERTONI ,те също имаха бас.Когато пусна и четирите заедно-баса изчезва.След това обърнах полюса на едната малка OBERTON и се появи нещо като бас,но после като пуснах само малките OBERTONI без големите нямаха никакъв бас.
За съжаление няма.Цялата система я пуснах на Нова година в един ресторант в Априлци.До тогава работех само с големите OBERTONI и малките "китайки"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Сря Яну 27, 2010 22:32    Заглавие: Отговорете с цитат

IVO_DJ написа:
Ами да,така и направих.Първо пуснах големите OBERTONI и имаше бас.След това пуснах само малките OBERTONI ,те също имаха бас.

Точно така,първо свазираш две по две. Wink
IVO_DJ написа:
Когато пусна и четирите заедно-баса изчезва.След това обърнах полюса на едната малка OBERTON и се появи нещо като бас,но после като пуснах само малките OBERTONI без големите нямаха никакъв бас.

М...да след като си сфазирал две по две поотделно,след това въртиш полюса не само на едната ами и другата колона. Wink
Я пробвай и докладвай.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
febpic
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2010 12:43    Заглавие: Отговорете с цитат

radev и аз това го посъветвах преди 2 дни , ама ...... нищо не казва.
Също и mishomvp беше прав , че първо бяха 2 усилв. и 4 колони , после станаха 3 с 6 Smile , сега пак са 2 с 4 Smile.
Хайде ще видим сега какво ще стане Smile
no money
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас/Созопол

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2010 15:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега, при вързването на стекове от мощна озвучителна техника, освен електрическото сфазиране, се нуждае и от акустическо такова. Особенно, когато са различни компонентите, а в твоя случай виждам само по чифтове. Това обаче става със специализирана техника и измервателни микрофони а и се налага ползването на процесори.
Това, че са ти сфазирани 2х2 комплектите не означава автоматично, че всички излъчватели работят във фаза. Wink

Без да се обиждаш, но при сбирщайн техниката, без да познаваш възможностите й, често така става.
Наясно ли си и със самите пасивни филтри в боксовете дали също са еднакви, защото и те отместват фазата?!? Wink

А понякога и акустиката на помещението си казва тежката дума..... въпреки правилния подход. Very Happy
Там рецепта за успех не може да ти се подскаже дистанционно.
IVO_DJ
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2010 20:20    Заглавие: Колега, при вързването на стекове от мощна озвучителна техни Отговорете с цитат

Дано не съм прекалено нахален,но ще ви питам още нещо във връзка с тази тема.
Колега,от теглото, което изтеглих от както ви писах, се убедих,че наистина ми трябва процесор с лимитер,но не знам какъв да си купя.Гледах един BEHRINGER2496,но ми е твърде скъп.Дайте ми съвет дали има нещо по-достъпно като цена.Не е задължително да е цифров.
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2010 6:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Behringer Autocom Pro-XL 1600. Аз съм с такъв, добре се представя. Моя беше за 280 лева преди 5 години. Сега нови се намират за 160 лева.
IVO_DJ
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 02, 2010 18:40    Заглавие: Здр. Отговорете с цитат

Благодаря за ценната информация.
Само искам да те питам дали мога да го свържа към трите стъпала и да ми остане един изход за суб. Или ще има много загуби като вържа по два канала на всеки изход?
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Окт 02, 2010 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Дали ти можеш не знам но дали по принцип може да се свърже по този начин, да може без проблем.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети