| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
loord Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 0:59 Заглавие: Заключен монитор TFT - как се отключва? |
|
|
Монитора е Flatron,но мисля че проблема е валиден за новите монитори въобще:) Не съм работил досега с нови монитори и в желанието си да намаля яркостта - не само не я намалих, а даже я увеличих,щракайки по бутончетата и монитора се заключи.Сега не мога да вляза изобщо в настройки за яркост,контраст и изобщо за нищо,защото ми излиза съобщение:OSV LOCK на екрана който и бутон да натисна...С изключване и включване промяна няма.Компютъра е с Уиндоус 7 и 64 бита(в случай,че това отключване става системно от OS).
Бихте ли помогнали със съвет?... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 4:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Монитора е Flatron,но мисля че проблема е валиден за новите монитори въобще |
Аз пък си мисля че проблема е валиден за повечето потребители. Ръчкат и където трябва и където не трябва. Да си чул за потребителско ръководство, да си го прочел преди да включиш монитора? А случайно монитора да няма и дистанционно управление? _________________ Skype: r_va4ev |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 10:26 Заглавие: |
|
|
Няма нищо общо с операционната система.Отключва се обикновенно със задържане на две копчетра но кои се разбира като се напише модела на монитора. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 10:48 Заглавие: |
|
|
Сега можеш да си щракаш по копчетата колкото си искаш. . И ако случайно задържиш бутона "MENU" 10 секунди може пък и да ти се появи "OSV UNLOCK". И пак щракай на воля! |
|
|
 |
|