| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 30, 2010 20:53 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | | Ами, що има проблеми със заместителите? |
С кои заместители има проблем. Аз проблеми с блока с 4605 не съм видял досега да има...
Или просто си пишем...По инерция... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 30, 2010 21:03 Заглавие: |
|
|
| Със самото захранване - не! На мен все с 52777 ми е проблема! И то не на едно или две шасита 11! И все с присадени блокове, вкл. с 4505! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 30, 2010 22:12 Заглавие: |
|
|
И аз не съм имал проблеми с блокчетата с 4605, а съм монтирал доста такива. Те си дават нормално напрежение, не може проблема да е от тях. |
|
|
 |
fugata Активен потребител

Регистриран на: 10 Авг 2006 Мнения: 72 Местожителство: около Монтана
|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 21:25 Заглавие: |
|
|
Малко късничко, ама да понапиша и аз нещо.
За мен това с турските блокчета, е тотално осакатяване на Тв-то, особено ако оригиналното трафче не е върнато на човека, а е заминало в коша.
Не искам да обиждам тези които ползват този начин, това си е лично мое мнение.
Такива апарати, отварям - затварям - и препращам. Който желае проблеми, да действа. На мен никога не ми е вървяло с подобен род "модули".
За "сладката парочка" кит с 4605 не съм ползвал до сега, но от коментарите знам че е сполучлив вариянт.
За мен най-лесен, удобен и надежден е този с оптрона и SE110 - SE125 (кога какъв има).
- час време, монтажна платка (захващам я отстрани на радиатора), 5 кабелчета... и забравям.
Дежурен и работен режим = 125 - 126В.
Бетон! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 23:22 Заглавие: |
|
|
Всичко по това захранване е дъвкано многократно във форума.И има поне 3-4 грамадни теми по въпроса.Плюс една камара по-малки.
Пусналия темата така и не се мерна да си я приключи.Слагам катанеца-ако все още е актуална темата plam65 да пише на някой от модераторите за отключване. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|