| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bogisan Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 10:00 Заглавие: |
|
|
здрасти колега това чудо продава ли се ,каква му е цената???  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 12:13 Заглавие: |
|
|
Никъде не съм писал че го продавам Просто постнах картинки от вътре тъй като в нета преди да го купя не намерих. Ако се продаваше щеше да е в друг раздел . Иначе ако намеря weller за добра цена може и да го продам . . .  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:06 Заглавие: |
|
|
Колега,поста ти е много актуален.Много хора ще проявят интерес.Аз имам такава машина,но проблема ми,че не отчита температура.Това много ме дразни и при работа създава редица неудобства.Ти как се снабди с твоята?Моля,драсни някой ред на лични(ако се дразни аудиторията),с повече инфо,предвид цени,време за доставка и т.н. _________________ Никога не е късно да станеш за резил!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:21 Заглавие: |
|
|
Всички тези неща от подобен клас и произход вътре са направени (почти) по един и същи начин.
Много от тях имат предвидени възможности и за "отчитане" на температура.
"Отчитането" обаче с нищо не променя техните качества и възможности.
П.П. Нещо не виждам смисъла от тази тема при положение, че подобни "духалки" сме ги дъвкали не веднъж, нито пък раздела в който е пусната.
Автора иска да се похвали с придобивката или .... ? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:44 Заглавие: |
|
|
Не виждаm kаkво има за хвалене?Ако модеpаторите сметнат теmата за не нужна нека да я пратят където и е място тo.
p.s. Преди да я отворя почти сигорен бях, че вътре ще видя някой чип тип "капка".. Като видях стандартни чипове много приятно се изненадах макар, че този микроконтролер ми се струва малко екзотичен. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Пон Фев 01, 2010 17:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
malderman Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 10:49 Заглавие: |
|
|
Уважаеми"RC",мога да те уверя,че моята 5-годишна машина е като на много хора в тази държава.Но е различна от вътре от показаната и се различава не в принципа,а в изпълнението.Понеже си наясно с нещата,няма да ти обяснявам,какви разлики има при "духалките".И няма моята възможност за термометър.Естествено,аз мога да си направя,но не искам.
Колкото до това,дали е необходимо отчитането на температура или не,то нека всеки го прецени за себе си.Спрямо желания и опит.И ИМЕННО ЗА ТОВА,ЗАЩОТО ЩЕ ИМА РАЗДРАЗНЕНИ,ПОМОЛИХ,ЧОВЕКА ДА МИ ДРАСНЕ НЕЩО НА ЛИЧНИ И ДА НЕ ЗАНИМАВАМ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ. _________________ Никога не е късно да станеш за резил!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 11:09 Заглавие: |
|
|
malderman, не случайно съм написал от подобен клас и произход.
А молбата за кореспонденция на PM, можеше да я направиш по същия начин - като го попиташ на или се възползваш от оставения  |
|
|
 |
|