Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Металотърсач

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Luxozniq
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2010 12:07    Заглавие: Металотърсач Отговорете с цитат

Имам голям проблем.От доста време смятам да си закупя Металотърсач но в тая криза ми е малко невъзможно.За това реших да си направя сам като взема схема от интернет.От една седмица търся схеми но тези които намерих са или грешни или толкова стари, че част от елементите не могат да се намерят в магазина.Моля ако има някой който може да ми помогне-да го направи.Предварително благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2010 13:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво по точно търсиш,части има работещи и не чак Wink или схема.Ако е второто,то частите ще да са скъпички и най-добре да си купиш готов.Поне ще работи. Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2010 13:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Градски отиди в магазин микрон. Не се познавам с тях ( да не каже някой че им правя реклама ). Но съм работил с 3 машинки от там и мой колега работи също с тяхна. Не са най добрите... не са както правените от някой хора по нашия край, но цена/качество/подръжка са перфектни!
Ако мислиш, че ще намериш/някой ще ти даде схема и ще я направиш и после ще си доволен - грешиш! Има много тънкости в тия играчки. Аз лично съм правил на 50 и да ти кажа колкото и да ги правиш 1:1 после напасването антена с електроника е доста голяма занимавка..
darsen
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 20:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако те интересуват схеми мога да ти дам много работещи схеми както и снимки на готови издялия с напълно достъпни и намерими по нашите магазини елементи. Доста години си блъсках главата с металотърсачи и мога да ти помогна доста в тази облъст. Ако решиш нещо пиши на лични ще се радвам да ти помогна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
akan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:44    Заглавие: Металотърсач Отговорете с цитат

И аз мога да помогна. Имам голям списък със саитове по тази тема и електронни кнеги свалени от нета. Реализирал съм няколко по сложност проекти и мога да споделя проблемите с които съм се сблъсквал. Пишете на лично за повече информация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети