| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Luxozniq Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 12:07 Заглавие: Металотърсач |
|
|
| Имам голям проблем.От доста време смятам да си закупя Металотърсач но в тая криза ми е малко невъзможно.За това реших да си направя сам като взема схема от интернет.От една седмица търся схеми но тези които намерих са или грешни или толкова стари, че част от елементите не могат да се намерят в магазина.Моля ако има някой който може да ми помогне-да го направи.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 13:28 Заглавие: |
|
|
Какво по точно търсиш,части има работещи и не чак или схема.Ако е второто,то частите ще да са скъпички и най-добре да си купиш готов.Поне ще работи.  _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 13:43 Заглавие: |
|
|
Градски отиди в магазин микрон. Не се познавам с тях ( да не каже някой че им правя реклама ). Но съм работил с 3 машинки от там и мой колега работи също с тяхна. Не са най добрите... не са както правените от някой хора по нашия край, но цена/качество/подръжка са перфектни!
Ако мислиш, че ще намериш/някой ще ти даде схема и ще я направиш и после ще си доволен - грешиш! Има много тънкости в тия играчки. Аз лично съм правил на 50 и да ти кажа колкото и да ги правиш 1:1 после напасването антена с електроника е доста голяма занимавка.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
darsen Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 20:46 Заглавие: |
|
|
| Ако те интересуват схеми мога да ти дам много работещи схеми както и снимки на готови издялия с напълно достъпни и намерими по нашите магазини елементи. Доста години си блъсках главата с металотърсачи и мога да ти помогна доста в тази облъст. Ако решиш нещо пиши на лични ще се радвам да ти помогна. |
|
|
 |
akan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:44 Заглавие: Металотърсач |
|
|
| И аз мога да помогна. Имам голям списък със саитове по тази тема и електронни кнеги свалени от нета. Реализирал съм няколко по сложност проекти и мога да споделя проблемите с които съм се сблъсквал. Пишете на лично за повече информация. |
|
|
 |
|