| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pozitive777 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 0:03 Заглавие: Търся схема за PHILIPS |
|
|
-Колеги,много ми трябва схема със контролните точки и напрежения за следният телевизор:
PHILIPS 25GR-9660 chassis G110
-Ако някой има някаква идея откъде мога да си намеря въпросната схема,да даде линк!Или на имейла ми също става: [email protected]!
Много ви благодаря предварително!!!  _________________ Здравейте!АЗ съм ел.техник по професия!Занимавам се със ремонт на:компютри,електроника,сателитна апаратура,GSM-апарати... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 0:47 Заглавие: |
|
|
напиши в гугала chassis G110 и ще видиш колко схеми има _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 0:53 Заглавие: |
|
|
 _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 13:56 Заглавие: опитах но не става! |
|
|
-Съгласен съм с теб колега!И това опитах,но точно този модел които търся го нема:PHILIPS 25GR-9660 !!!И ми излизат всякакви други схеми,но този не успях да го намеря!А във гугъла,открих на едно място ама искат да се плаща!А не разбрах нито на кой нито как да стане това плащане!!! Ако имате някакви други идеи моля помогнете!!!  _________________ Здравейте!АЗ съм ел.техник по професия!Занимавам се със ремонт на:компютри,електроника,сателитна апаратура,GSM-апарати... |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 14:20 Заглавие: |
|
|
| Изтегли схемата на шаси G110 сравни и после пиши ! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 15:35 Заглавие: |
|
|
Колко по-просто трябва да ти се обясни при положение че човека ти е сложил и картинка?
И ако не е за точно същия модела,какво ще стане? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 0:11 Заглавие: Мерси много! |
|
|
Мерси много колега!Същият модел е!Мерси за помоща! Н.П.!!!  _________________ Здравейте!АЗ съм ел.техник по професия!Занимавам се със ремонт на:компютри,електроника,сателитна апаратура,GSM-апарати... |
|
|
 |
|