| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 17:43 Заглавие: |
|
|
Кабела то вън който идва съм почти 100% сигорен, че влиза в някаква разпределителна кутия преди да почне да върви из даскалото. От там прекъсваш и пускаш. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 18:01 Заглавие: |
|
|
Значи можело и по грамотно да се пише.Схема на това, че някой навремето е пускал жици нагоре и надолу няма кой да ти даде.Никъде няма побликувано стсндартно решение на някакъв орган по каква система ще се озвучават училищата.Напиши освен пуснати жици с какво друго разполага училището-стая в която са монтирани някакви усилватели и тн. или директно от градската радиоточка идва сигнала и се разклонява вътре в училището.Ако е второто трябва да отдеш до тази градска радиоточка там дето са усилвателите и да видиш подава ли се въобще сигнал към училището и дали самата градска радиоточка работи.Опиши и по точно целта -иска се да се чува в училището градската радиоточка ,да си има училищна програма или и двете.Кабелите иначе освен с прозвъняване няма как да бъдат разбрани къде отиват. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
furi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 18:23 Заглавие: |
|
|
| Искам да раздея градската радиоточка от училищната. Но май няма ло стая в училището където дасе включи усиловател. Кабелите идват директно от градската радиоточка, но пък градската радиоточка не работи но има някъв минимален ток който пречи на училищата радиоточка. Намерих кабелите които идват от вън, но са един топ кабели.Които са на БТК тел. линията и между тях върви за радиоточката. И направиха изолация на училището, нищо несе лечи каде отува дали на горе, дали на долу ? Тази (Ми взимаш 6мм2 кабел, слагаш му щепсел, свободните краища вързваш на кабела дето иде от градската радиоточка -> щепсела в контакта на 220в. ) идея е добра, но опасна за това няма да я използвам! Между другото несе знае каде се намира градската радиоточка в общината или в БТК? |
|
|
 |
rd128 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 20:25 Заглавие: |
|
|
| Най лесното и елегантно решение за премамахване на паразитният сигнал е, да вземеш един флекс с шайба за рядане на метал и да срежеш целият сноп кабели. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 20:46 Заглавие: |
|
|
| furi написа: | | ... нищо несе лечи ... |
Затова трябва Лечител. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 31, 2010 20:48 Заглавие: |
|
|
Абе момче ти не разбра ли че това не е лъжица за твоите уста Навремето ходехме на кръжоци от 6 клас нагоре а ти искаш сега без да ти е ясно да пипаш където не трябва.Така не може.Пък и щом нямате собствен усилвател -забрави. Като отрежеш външната линия с кой усилвател ще си пуснеш сигнал по радиоточките ? Я върви чопли семки щото чувствам че темата ти ще отиде в последния раздел на форума. Аман от всезнайковци  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
furi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 0:03 Заглавие: |
|
|
Абе майка му ( sacho ) незнам кой си но много разбираш май. Нянали магазин за тая работа ше вземем условател. Аз знам какво да правяа какво не, само ми трябва няква схема на исталацията , но нямате разбрах. Благодаря на всички които се дъжаха сериозно към въпроса ми А на останалите всезнайковци маяка им дейба  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 0:08 Заглавие: |
|
|
furi,да те банвам ли или сам ще се разкараш  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|