| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
crdi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 15:55 Заглавие: Търся шаси Sony |
|
|
Здравейте,
Търся шаси за телевизор Sony Trinitron
От София съм, пишете ми на е-маил [email protected] или на ЛС да се разберем
Regards
Последната промяна е направена от crdi на Пон Фев 01, 2010 16:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 15:57 Заглавие: |
|
|
При така зададен въпрос няма как да получиш смислен отговор.Опитай пак давайки повече подробности. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 18:50 Заглавие: |
|
|
| Днес разглобих едно 25" SONY - повреден кинескоп - шаси изправно! Подробностти на Л.С. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 18:57 Заглавие: |
|
|
После ще излезе че той търси за портативен или за 100Хц или за с незнайно какъв кинескоп,така че айде да си се разберете направо на лични.И без това пусналия темата явно няма да благоволи да си оформи питането поне малко по-смислено.А като гледам едва ли и може.
Винаги ми е било чудно как ли може да се сложи шаси AE1C на стандартното KVM2100(може би ще трябва да се вземе кутията малко отстрани с бичкията)...или примерно как се слага шаси FЕ2 на ония с голямия червен тупуз за HSTAT горе на ламарината.Само че тия дискусии са за един друг раздел и за "хвърковатата" тема.
Не тук  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|