| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 11:25 Заглавие: Лаптоп Compaq Presario V6500 -не работи подсветката! |
|
|
Първите признаци са били при мърдане на капака да прекъсва подсветката,докато съвсем е загаснала.Раглобих го лаптопа и опитах с размърдване на кабела да го накарам да светне ,но не се получава.Когато включа външен монитор има изображение на екрана,а на лаптопа едваам се вижда нещо.Взех от един друг лаптоп подобен инвертор(поне куплунгите са същите),но не свети.Имам един ивертор на 12 волта с който съм пробвал лампите на TFT монитори,та питането ми е дали мога да пробвам и тази лампа на лаптопа,няма ли да я повредя?
Питах в Стемо за кабел и инвертор,но цените са умопомрачаващи!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 14:30 Заглавие: |
|
|
Прекъснал ти е кабела за подсветката него трябва да смениш този от трансвертера до лампата но незнам дали е сменяем или върви с лампата измери го сомметър от куплунга до лампата. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 19:02 Заглавие: |
|
|
Пробвах с инвертора и лампата светна и се вижда изображение на екрана.Намерих и прекъсналият проводник който отива към инвертора.Запоих го и лаптопа заработи нормално!
Благодарност на тези които коментираха проблема,който вече е решен! |
|
|
 |
|