|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ilkonick Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 06, 2010 22:01 Заглавие: |
|
|
Благодаря за инфото.Явно ще си купя друг диск.
Колеги,извинявам се подведох Ви,не ми е заключен харда а биоса .Сложих нов хард и ми иска пак парола. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 07, 2010 11:57 Заглавие: |
|
|
| Опита ли да махнеш батерийката захранваща биоса за 1-2 минути? |
|
|
 |
ilkonick Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 07, 2010 14:29 Заглавие: |
|
|
| Опитах всичко.Ршението е като се свързах с фирмата производител,изпратих номер на фактура и касов бон ,сриен номер къде и кога е купен(моя е от С А Щ) и след като доказах , че аз съм собственик ми изпратиха ключ с който премахнах паролите. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 07, 2010 14:45 Заглавие: |
|
|
| БРАВО! |
|
|
 |
madrigal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 17:42 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се, че пиша малко off-topic, но поради закупуване на харддиск от съфорумец, който диск се оказа заключен с парола, се принудих да платя за код за отключване на диска на сайта, линк за който е дал mishomvp. За съжаление, дискът не само беше заключен, а явно и дефектен (а може би заключен, защото е бил дефектен - да не се разбере), защото програмата не успя да стигне докрая на работата си. Така де - дискът го бракувах, пих една студена вода, а сега имам код за отключване на диск с големина до 40 GB. Ако някой има такъв дерт, да се обади - кодът не ми трябва в момента. От друга страна, 8 лв. за отключване на диск 40 GB е солена цена, но аз исках да видя дали ще свърши работа програмчето. В крайна сметка - не можах. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|