| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 18:24 Заглавие: |
|
|
| И една стара тема тук |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gakal Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 21:05 Заглавие: |
|
|
Офф - той с българския само как е -пък вие ще го мъчите на руски и английски !  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 21:36 Заглавие: |
|
|
VU Meter = Volume Unit Meter - в свободен (може би) превод Измерител на Нивото (на аудио сигнал). _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 22:24 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | Офф - той с българския само как е -пък вие ще го мъчите на руски и английски !  |
Хе - хе! Точно... Родна реч, омайна, сладка...  |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 23:46 Заглавие: |
|
|
| благодаря на всички които ми помогнаха,а на другите с техните "велики" разсъждения ги моля,ако ще пишат нещо нека да е смислено по темата с цел помощ,ако не изобщо да не пълнят темите ми.Който иска да помогне ще помогне,а няма да си измисля причини. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 0:00 Заглавие: |
|
|
Имаш напредък и с граматиката.
Ако се постараеш да пишеш по-правилно имаш по-големи шансове да получиш помощ. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 9:38 Заглавие: |
|
|
| nebeto написа: | | другите с техните "велики" разсъждения ги моля,ако ще пишат нещо нека да е смислено по темата с цел помощ,ако не изобщо да не пълнят темите ми. |
Айде,айде.Разсъжденията им са си тамън на място.Никой не беше длъжен да ти търпи неграмотните писания.Които сега наистина са добили по-нормален вид.
А желанието ти да се понаучиш на елементарни неща е похвално,но все пак не мисля че е приятно да питаш за всяко нещо,което ти е хрумнало и да бълваш по една камара нови теми ежедневно.Първо-това са неща дъвкани до втръсване във форума,а той си има търсачка.Второ-форума е за конкретни неща и проблеми с които даден потребител се е сблъскал докато прави нещо,но форума не може да замести началното обучение-по-добре се разходи до някоя книжарница или разгледай книжките в силистренския сайт.
Успех! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 10:45 Заглавие: |
|
|
С две думи VU е ниво индикатор. Ще го срещнеш в по-старите апаратури. Комбиниран е и за запис и за възпроизвеждане.
Личното ми мнение към тях е доста скиптично. Винаги съм предпочитал светодиодните индикатори и за запис и за възпроизвеждане. Доста по точни са. Неподскачат така шантаво и незаблуждават за нивото, особенно при запис, където се изисква голяма точност. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|