| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 9:47 Заглавие: Снимки на бърлогата |
|
|
Правя тази тема с ясната цел някой ако има желание да споделя снимки на своето работно място,работна маса,цялостни снимки на сервиза,също така мен лично ме интересува външен облик на сервиза и т.н.Въобще с 2 думи-кой къде си изкарва хляба и как си го е направил работното място така че да е по-приветливо,уютно,красиво и удобно за работа.
При мене тече вечен(или поне от близо 20години насам) процес на подреждане така че сега засега ще пропусна,давайки лош пример.И по-добре-нека все пак да не плаша хората.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:30 Заглавие: Re: Снимки на бърлогата |
|
|
| Bojilov написа: | ..... поне от близо 20години насам) процес на подреждане  |
Що ли ми е познато това......Понякога ме хващат лудите и подреждам всичко обаче като се заработя и така ги прибирам нещата като че ли никога няма пак да ми дотрябват. Оня ден три часа търсих един кондензатор 18нф на 400в и не намерих въпреки голямото количество скрап.Управия няма. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:56 Заглавие: |
|
|
На повечето от нас "бърлогите" приличат на Хаити след труса.Но....макар да изглежда пълен хаоса всеки знае кое къде е -и до 5 минути търсене го намира.Както каза Пепи след подреждане нищо не може да се намери.Е виждал съм и колеги с подредени като аптеки сервизи,но се чудя как работят там.
Като дойде лято и отвотя широко вратата винаги хвърлям по едно око да не би да влезе някоя котка и да се окоти,че горката после ще е много тъжна като не може да си намери децата.......  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 11:39 Заглавие: |
|
|
Да си призная при мен не е от 20години тоя процес.... но скоро може и да станат . Както се казва само силните владеят хауса. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 14:12 Заглавие: сервиз |
|
|
Брей никой не ще да си покаже "бърлогата" . Ей я моята ....не е нищо особено - гараж пригоден за сервиз . А вътре само аз си намирам това -онова .
 .... |
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 17:17 Заглавие: |
|
|
Любителски работилници включват ли се в тази тема или само профи-сервизи?
Защото имам бърлога в която все още не изкарвам пари ама за сметка на това си "чешам крастата" от време на време да си конструирам по нещо. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 17:20 Заглавие: |
|
|
Всякакви се включват,работилници,дюкяни,хоби-кътове и т.н.Въобще и не е задължително даже да са само телевизионни сервизи-тук има и компютърни майстори и хора,които се занимават във всякакви други браншове на електронната техника. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 17:48 Заглавие: |
|
|
Ето малко снимки от моята работилница:

По своята същност представлява лятна кухня.Няма много пазарски вид като ателие, но за сметка на това е удобна за работа.  _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 22:04 Заглавие: |
|
|
След като станах студент, работилницата ми се пренесе в общежитието и се налага (почти) винаги да е подредено. Подреждането се състои в забърсване с ръкава на всичко останало на масата в едно кашонче, което отива под леглото. Като дойде време за работа - малко по малко кашончето пак на масата Ето масата ми в момента, в творческа обстановка
Така изглежда склада:
 _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 22:59 Заглавие: |
|
|
На добро място ти е компютъра . И вързаната с подръчни материали пружина на леглото- нещо което го има във всяко студентско общежитие  |
|
|
 |
|