|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gost23 Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 0:34 Заглавие: Техник |
|
|
Значи един приятел ме помоли да пусна тема, че той няма акаунт. Значи трябва му човек от Велико Търново който се занимава с поправка. По-конкретно той има едно китарно кубе(малко българска дума т.е усилвател+тонколона) и един ден решил да го разглоби, обаче е забравил да извади един болт и явно е станало късо, изгоряло е предпазното бушонче, сменихме го, но пак същото. Най-вероятно са заминали крайните транзистори, но не съм толкова добър, че да се наема да го оправя. Затова, ако може да ми дадете кординати на човек от Велико Търново(и от Хасково може) който да го оправи, ще сме благодарни
Поздрави |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
|
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 9:12 Заглавие: |
|
|
Я опитай на този телефон : 0897946218 _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 9:53 Заглавие: |
|
|
Или горе графа "Потребители" сортираш по местожителство и си харесваш някой.Майстори от тези два града има доста. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|