|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 30, 2010 19:49 Заглавие: |
|
|
Би следвало в софтуера да има обръщане (Flip) по вертикал и хоризонтал.
В сайта на Асус има драйвери за две камери. Драйверите се различават от тези в супорта Pro72Q. Хитринката която съм открил за мене е, че в страницата за download пускам търсене за "camera" или каквото там ми трябва и откривам най-новите драйвери необявени все още в страниците на лаптопите. По същия начин се откриват и драйверите за ХР на машини за които ужким няма такива..
Suyin Camera Driver for Windows XP - V6.5853.77.014
Chicony Camera Driver for Windows XP - V61.5.200.270
Изтегли подходящия за твойта камера драйвер и кажи какъв е резултата. За съжаление не мога да дам директен линк.. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iageorgiev Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 18:30 Заглавие: Re: Web camera на лаптоп -изображението с главата надолу |
|
|
Здравей колега,преди един месец си купих ASUS P50IJ и имах същия проблем.Лаптопа беше с LINUX,но аз му сложих WINDOWS 7.Когато инсталирах Скайпа видях че камерата е наобратно.Питах един колега за проблема и той ми каза че е от драйверите.Инсталирах драйвера за камерата и се оправи,сега всичко е наред.Ако можеш да ми кажеш как да ги сваля от инсталационния диск ще ги сваля и ще ти ги пратя да пробваш с тях. |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:39 Заглавие: |
|
|
| Аз инсталирах winXP,a и лаптопа си го взе момчето,и не мога да експериментирам,! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|