|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
armenxxx1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:00 Заглавие: Bojilov толкова ли си слаб в думите че реши да заключиш тема |
|
|
Та на въпроса ... става дума за тази тема http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=59783&topicshow=%EA%EE%E4%EE%E2%E5%20%EF%F0%E8%20%EF%EE%F1%F2%E2%E0%ED%E5
Първо не съм "момченце" а съм мъж на 23! и те моля да престанеш с ироничното писане защото това че си модератор нищо не променя! Имай уважение към потребителите на сайта! модератор се става с ум не с подигравки и с ирония!
Модератора явно не му се спори и реши да влезе в ролята си и да заключи темата но както и да е... Казваш че никой до сега не се е опитал да "хакне" форума ви нали ? радвам се за това браво! но не създавай повод някой да го направи се пак не знаеш кой какъв е и какво може
Bojilov извинявам се но преди да се покажеш "властта си на модератор" би ли ми посочил къде е написано че са само числа защото както каза аз съм нов тук и нещо не видях (освен удебеленият ти шрифт де... но преди това трябваше да ми бъде блокиран профила от 3 грешно въведени символи) и второ в картинката имаше цифри които не се различават...
| Код: | | Мисля че на чист български език написах че съм направил 20 опита и съм разчел всичко достатъчно ясно и недвусмислено от кодовете. |
Ти от колко години си в този сайт ? Май много нали ? и да не искаш сигурно на изуст ги знаеш тези кодове!
| Код: | А всички тези предложения може и да са хубави как било в "даунлоуд.бг" и едикъде си,но някой трябва да ги направи,което ще му коства време,нерви и т.н. при положение че и сега системата си работи прекрасно и едновременно защитава достатъчно добре от ботове и никой от години не се е оплакал от тези кодове(ти си първия който въобще реве срещу това нещо)....
И между другото-честно казано почна да ми писва от хора,които гледат от собствената си камбанария,без да им пука за модераторите и за всички останали потребители на този сайт.Още повече пък когато тези хора имат седем поста тук,всичките в един и същи раздел и почващи с магическата думичка "Продавам...".Първо викам да помогнеш на някой с нещо в сайта(в тематичните раздели),пък после викам да имаш претенции към самия сайт. Evil or Very Mad |
Какво искаш да кажеш че ти е по добре така хората да се мъчат ? може би за това някой като мен решават да си пуснат обявата и да избягат колкото се може по бързо защото не им се занимава да играят на тото ! Ако искаш хора да помагат тогава им направи хоби да посещават този сайт а не мъчение
За последно (защото може слабостта на мода пак да се прояви) да кажа Bojilov не предизвиквай! не иронизирай! не знаеш кой кой е : ) лек ден. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:35 Заглавие: |
|
|
С нищо не си допринесъл за този форум, така че претенциите си ги запази за себе си!
Като не ти харесва - бягай. Не си длъжен да си пускаш обявите точно тук. |
|
|
 |
armenxxx1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:38 Заглавие: |
|
|
| ststefanov написа: | | С нищо не си допринесъл за този форум, така че претенциите си ги запази за себе си! |
Приятелю кажи ми как мога да го направя ? като при всеки постинг играя на тото и си хабя нервите...? Пробвай да напишеш в гугал ника ми и само виж колко благодарности има за мен аз помагам щом мога но пак питам за това струва ли си да си хабя нервите ? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:54 Заглавие: |
|
|
Първо-мисля че на никой и с нищо не съм се подигравал.За сметка на това ти изсипа купищата квалификации(включая и към администратора на сайта).И на никой не съм писал нищо иронично във въпросната тема.
| Цитат: | | модератор се става с ум |
Колко ми е ума едва ли си ти точно човека,чиято преценка в този форум е меродавна.Така че подобни преценки си ги задръж за себе си.
| Цитат: | | къде е написано че са само числа защото както каза аз съм нов тук и нещо не видях |
Написано е в първия ми пост с което и тази тема трябваше да приключи.
| Цитат: | | и второ в картинката имаше цифри които не се различават... |
на това мисля че вече ти отговорих поне 15 пъти.
| Цитат: | | Ти от колко години си в този сайт ? Май много нали ? и да не искаш сигурно на изуст ги знаеш тези кодове! |
А на това Милен ти беше отговорил.
| Цитат: | | Bojilov не предизвиквай! не иронизирай! не знаеш кой кой е : ) |
Въобще не ме плашиш-ако ще ми се случва нещо-всичките ми данни ми ги има в профила.Можеш да дойдеш и на крака в офиса ми,да ме биеш,да ми пращаш мутри или там квото имаш впредвид с тези заплахи. Чекам.
| Цитат: | | Казваш че никой до сега не се е опитал да "хакне" форума ви нали ? радвам се за това браво! но не създавай повод някой да го направи се пак не знаеш кой какъв е и какво може |
А ако си решил да хакваш сайта-ами почвай.Аман от хакери.
За повдигане на вече заключена тема от модератор и за заплахи-участието ти в този форум приключва.А и без това ти имаше вече официално предупреждение.
Присъствието ти в този форум е нежелателно.Всякакви твои писания от този или други никове ти обещавам че ще бъдат най-безжалостно трити.Едва ли можеш да пишеш толкоз бързо,колкото мога да трия така че... Честно казано си имам достатъчно работа,че да се разправям с хора,които си нямат работа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|