| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 1:33 Заглавие: сензор-движение |
|
|
| Здравейте.Искам схемичка "сензор за движение" или пък малко да ми светнете как изобщо работи сензора(с 10-15 думи,колкото да разбера).12В или 220В.Товара не пиша тъй като ще зависи от релето.Знам,че се продават готови но аз искам да си направя.Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 2:09 Заглавие: |
|
|
А може ли да те питам нещо? След като незнаеш даже как работи .... Как мислиш, че ще се справиш с направата на една такава схема? И защо е нужно да правиш нещо такова след като вече го има направено и то за доста ниска цена ... Какъв е смисъла? Да разбереш как работи ли ?
Погледни това.
Ако не разбереш писанията има картинки с принципа на работа
Не мисля да се впускам в обяснение ... Защото това ти е поредната тема с въпрос, които сам при добро желание можеш да научиш всичко от интернет или от някоя книжка Има тука малко
Тук има кит. |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 17:13 Заглавие: |
|
|
| Мерси "mishomvp" наистина си прав неси заслуйава да се мъча да правя такова нещо било е по усукано отколкото си мислих,ама поне разбрах долу горе как работи,а иначе да ти отговоря защо държах аз да си го направя защото се радвам като видя как някакво мое устройство върши хубава работа у нас. |
|
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 4:04 Заглавие: |
|
|
Браво колега, бихте ли обяснили с 10-15 думички и по- просто с какви устройства собствено производство сте зарадвали домашните....  _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 11:39 Заглавие: |
|
|
Момче младо, вече ти беше казано да прочетеш малко книжки. Или да ползваш търсачки. Има сайтове за начално ограмотяване, но този не е от тях. Тук помагаме когато вече си свършил нещо, написал си какво е и къде си срещнал затруднение. Или просто си запецнал, на всеки се случва.
Така че неща от типа "намерих копче, дайте и балтона" са неуместни тук. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 17:49 Заглавие: |
|
|
| и кои са тези сайтове за окрамотяване по електроника,знам,че има търсачка за тая работа и на мен ми е много по лесно да потърся в гугъл отколкото да създавам тука тема и да чакам някакъв смислен отговор (mishomvp) неможаш да намеря нищо смислено затова писах тук. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 11, 2010 19:21 Заглавие: |
|
|
По принцип(не за конкретния проблем)-силистренския сайт,уикипедия,гугъл.Книжки(на Ат.Шишков и други за начинаещи) от книжарници и библиотеки. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 0:04 Заглавие: |
|
|
"eler" много съм ти благодарен,ти направо ме шокира,много яки схемички има тук,желая ти много живот и здраве та да помагаш на много хора.....много ме зарадва  |
|
|
 |
|