| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kadettajia Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 14:41 Заглавие: проблем с телевизор - някой да помогне с идея? |
|
|
Здравейте, имам един 29" телевизор (кинескоп) panasonic quintrix, който от едно време насам започна да се самоизключва и веднага след това се включва пак сам. Понякога, като се изключи, не се включва после сам, но това е доста рядко. След обстойно разглеждане на проблема, забелязах, че изключването се случва само когато има бял екран или програмата която гледам е с много бели цветове в нея (например ски спускане). Говорих с няколко познати (пишман майстори) и те предположиха, че проблема може да е в ТХО (каквото и да е това?). Ходих по доста магазини и не можах да намерия ТХО за моя модел...има ли някой в този форум който може да помогне?
Значи точния модел е Panasonic TX-29AS10P
Телевизора много си го харесвам и ми се иска, ако има някой, който е оправял подобни проблеми, или знае сервиз където ще го оправят , да ми пише на л.с или в темата или на 0888216998. (п.с. ходих в ПАН сервиз, и в още един квартален и нищо не направиха, тъй като в началото не знаех, че проблема се появява само на бял екран и съответно те не можаха да установят проблем).
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 14:52 Заглавие: |
|
|
Имаше тема за хора, търсещи сервиз. Виж я къде е. Ето я: Click _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 14:56 Заглавие: |
|
|
Разгледай въпросната тема или горе от графа "Потребители" сортирай колегите според местожителство.Съмнявам се проблема да се дължи на ТХО. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 15:29 Заглавие: благодаря |
|
|
| благодаря, ще пратя темата до съфорумци , които поправят телевизори, и все пак, ако някой, който е оправял точно такъв проблем чете - нека се свърже с мен. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 15:45 Заглавие: |
|
|
Това че проблема е същия и дори и да е в същия телевизор не значи че решението на двата случая трябва да е едно и също.Дори и да е правил и ефекта да е бил същия-това че той ще ти каже че е сменил даден елемент и се е оправил телевизора,не значи че и ти ако го смениш ще се оправи.Изводи се правят въз основа на конкретни измервания,а не на външни наблюдения.
Ако си мислиш да закупиш някаква част по насоки и да си я смениш ти(както си тръгнал за ТХОто) то този път ти гарантирам че ще е доста трънлив и ще ти коства доста нерви и закупени впоследствие ненужни части(при това не евтини).Още повече че това шаси е изключително "приятно" за ремонт. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 16:27 Заглавие: уточнение |
|
|
Здравейте, значи явно не съм бил ясен в темата, като казах че съм обикалял за ТХО - беше с информативна цел, за да видя, ако е от това, дали изобщо се намират такива. Инъче аз съм доста неук по токовете и не съм и мислил да си го сменям сам. В момента преговарям с един от колегите във форума (vladi46) да поеме ремонта, след като вече сме уточнили симптомите, и той вече ще каже ще стане или не.
Като(ако) стане, ще пиша за да уточня от какво е бил проблема.
Поздрави. |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 18:27 Заглавие: |
|
|
| Според мен не това е удачният избор. Занеси го в сервиз. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 18:31 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Като(ако) стане, ще пиша за да уточня от какво е бил проблема.
|
Споко ,ще стане ясно и без тебе !  |
|
|
 |
|