|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
manko123 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 17:20 Заглавие: Не свети дисплея на авто-сд |
|
|
Здравейте!
Взех си кола и на мп3-ката не и свети дисплея. Иначе копчетата рабоят, диска си свири, радиото работи, но нищо не се вижда на дисплея. Само долните копчета за позициите за станциите свеят.
Какво ли може да му е... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 17:51 Заглавие: |
|
|
Ами браво Ама като си го вързал не си вързал всички кабели ... Може би .. От информацията, която си дал само това може да ти се отговори ... |
|
|
 |
go6o73 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 18:09 Заглавие: |
|
|
Здравей, възможно е ако ти е "втора ръка" касетофона да е езпускан или натиснат дисплея, като е бил изваден...
отвори го и измери дали е здраво отоплението на газоразрядния индикатор! ако ти си си го свързал-погледни дали има захранване на "жицата на която и свързана кутийка"! ами като за начало толкова...  |
|
|
 |
manko123 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 15, 2010 19:36 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Благодаря за отговорите, не можах да си намеря темата до сега, не знаех че е преместена в кошчето....
Но както и да е, а може ли да ме упътиш къде се намира това отопление на газоразрядния индикатор.
Касетофона не съм го връзвал аз, така си го взех несветещ с колата.
| go6o73 написа: |
Здравей, възможно е ако ти е "втора ръка" касетофона да е езпускан или натиснат дисплея, като е бил изваден...
отвори го и измери дали е здраво отоплението на газоразрядния индикатор! ако ти си си го свързал-погледни дали има захранване на "жицата на която и свързана кутийка"! ами като за начало толкова...  |
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|