| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
seta Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 23:55 Заглавие: Търся документация за Canon s2 is |
|
|
Имам проблеми с обектива. Апарата е падал в морето и го взех да го изчистя до където мога. Оказа се че всичко е корозирало дори и вътре в оптиката имашe окис, но след почистването тръгна.
Само че след 10 мин тестове даде Е18. Дали някой има схема на оптиката да не би да съм сбъркал нещо при сглобяването.
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 0:10 Заглавие: |
|
|
| СЕРВИЗ!!! Това е много фина техника и най-малката грешка може да доведе до ... купуване на нов... |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 0:39 Заглавие: |
|
|
Търси се схема... Аман  |
|
|
 |
seta Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 12:46 Заглавие: |
|
|
Най малката грешка вече е довела до нужда от нов както казах в "оптиката имаше окиси" т.е. "вече съм видял какво има вътре". Въпроса е че апарата направи няколко снимки и няколко пъти се включи нормално преди да почне да дава грешка Е18. Затова питам за каталог или схема на частите, особено за оптиката може да съм объркал някоя от малките частици който са вътре.
А за колегата с "АМАН" мога да му кажа че това е мястото където хората питат за такива неща.
А за колегите изпаднали в затруднение като мен ето някой списъци на части ( parts list, service manual) за някой канончета. http://f20c.com/stuff/canon/partslist/ |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 15:40 Заглавие: |
|
|
От колегата с "АМАН" :
-Добре дошъл. До догодина като пак влезеш тук дано да си понаучил нещо повечко...
| Цитат: | ...това е мястото, където хората питат за такива(разни) неща |
 |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 18:37 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Апарата е падал в морето и го взех да го изчистя до където мога. | Там ти е проблема ,това се чисти навсякъде ,най добре в ултразвукова ваничка ,и пак не е сигурно че ще стане ,викай попа да го опее и си взимай нов. Още повече ако си смазал с нещо онези "фини частички" ,както се изразяваш. |
|
|
 |
seta Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 1:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съдействието, толкова сте отзивчиви.
Много ми помогнахте, съвет до съвет и все по темата.
На всички разбирачи ще им кажа, като нямате с какво да помогнете по въпроса разбирайте си там от всичко и си трайте с компетентните изказвания , пък аз ще си реша проблемите кеф ми с поп, кеф ми с ултра звукова ваничка - не съм уточнявал как съм почистил фотоапарата от окисите, но това не ми е проблема - това което търся го пише в заглавието на темата. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 1:35 Заглавие: |
|
|
Ами решавай си ги проблемите.Някой да те е спрял Само че без да ползваш лични квалификации към другите потребители.
Считай се за официално предупреден. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|