| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 12:12 Заглавие: BLAUPUNKT PEUGEOT 206 N2 - как се разкодира? |
|
|
sn: BP814618716462
модел: T1Nlv2
Възможно ли е да се разкодира с калкулатор или ще трябва да се флашне дъмп-а? _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 15:45 Заглавие: |
|
|
Като за начало трябва да се прочете дмпа-не се "флашва" нищо. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 16:10 Заглавие: |
|
|
Точно така де, не да се флашне, а да се прочете. Демек че без дъмп няма да може да се разкодира, това ми е питането. _________________
|
|
 |
nikov Активен потребител

|
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 18:25 Заглавие: |
|
|
Паметта е 25lc160 ,четеш ,качваш дъмп-а и получаваш кода
Не е трудно . |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 18:47 Заглавие: |
|
|
Nikov ти само с калкулатори ли разкодираш.Я ми прати този за това радио,че аз до сега само се мъча да ги чета тези пусти еепроми и само си губя времето. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Offenbach Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 19:46 Заглавие: ре |
|
|
Т.е. според вас всички които сме инвестирали маса пари за хардуер, и още повече време да рзгадаваме криптировка, само си губим времето?!
Е жалко наистина за занаята..... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 21:12 Заглавие: |
|
|
Някои хора май трудно разграничават кое е ирония.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 22:05 Заглавие: |
|
|
Благодаря за мненията. Касетофонът е разкодиран след прочитане на дъмпа. Интересното е, че наш съфорумник ми изпрати верния код без да има дъмп. Направил съм едно запитване по какъв начин е стигнал до правилния код ... !?  _________________
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 23:54 Заглавие: |
|
|
Едно запитване : ЗАЩО ?
->Когато някой телевизионен техник грам-абер си нема що е това N/S , E/W корекция и как работи, няма осцилоскоп за визуално наблюдение на реакциите на тия стъпала ... в ТВ, (за справка последните(всичките) няколко теми във форума) се изсипват тонове грамотни, и не чак до там, мнения как да се укърпи работата....
-> докато стане ли въпрос за разкодиране на некое си автохххххх , се почва с големите капиталовложения, разсъждения, прочети дъмпа, паметта, процесора и т.н ; трябва да имаш програматор, качи дъмп -ще ти кажем кода пак по някой калкулатор...., ....
Има ли тук разкодировчик, който да излезе и заяви: ето този метод, алгоритъм или еди-що си е уникално, моя, разработка, вложил съм много труд и време, но благодарение на нея може да се прави еди-що си
........................
Кой го бОли, че някой си инвестирал, ма много, в поточна линия за производство на клинци за подкови(на магарета) или кюнци..., че много се търсели на Запад ?
...Времена...
............................
Няма ли най-накрая да се въведе ред, примерно:
| Цитат: | | качваш дъмп-получаваш код |
|
|
|
 |
|