Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помогнете ми, че нищо неразбирам от TV

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Neznaiko
Гост

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2005 15:54    Заглавие: Помогнете ми, че нищо неразбирам от TV Отговорете с цитат

Молбата и надеждата ми е свързана към Вас във този форум. Имам DVD, което по една или друга причина за момента мога само да свържа към стар 1994 г. руски телевизор Фотон. Дайте ми идея как и дали въобще ще стане трансфера на сигнал или не може. Пробвах Чинч-Антенна букса, но нищо не стана. Предполагам че може и да стане, но как?
Върнете се в началото
Viper
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2005 18:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай с едно видео с тунер. Подаваш сигнал на видеото от DVDто по ниска честота а видеото го свързваш с телевизора по висока от антенния вход така ще стане със сигурност.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Нед Мар 27, 2005 6:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Намери някой който разбира от руските щайги да ти изведе AV на този телевизор.Става много лесно и просто може и само с многопозиционен ключ и малко ширмовани проводници.Това руско изделие е пригодно за абсолютно всякакви доработки евала на братята.И препоръка от мен при включено DVD махай кабелната телевизия от антенната букса. Успех Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети