|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Neznaiko Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 15:54 Заглавие: Помогнете ми, че нищо неразбирам от TV |
|
|
| Молбата и надеждата ми е свързана към Вас във този форум. Имам DVD, което по една или друга причина за момента мога само да свържа към стар 1994 г. руски телевизор Фотон. Дайте ми идея как и дали въобще ще стане трансфера на сигнал или не може. Пробвах Чинч-Антенна букса, но нищо не стана. Предполагам че може и да стане, но как? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2005 18:36 Заглавие: |
|
|
| Пробвай с едно видео с тунер. Подаваш сигнал на видеото от DVDто по ниска честота а видеото го свързваш с телевизора по висока от антенния вход така ще стане със сигурност. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 27, 2005 6:49 Заглавие: |
|
|
Намери някой който разбира от руските щайги да ти изведе AV на този телевизор.Става много лесно и просто може и само с многопозиционен ключ и малко ширмовани проводници.Това руско изделие е пригодно за абсолютно всякакви доработки евала на братята.И препоръка от мен при включено DVD махай кабелната телевизия от антенната букса. Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|