|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
CIFA Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 20:02 Заглавие: Стълбищен автомат АСЕ-5 |
|
|
| Извинявам се ако съм нарушил правилата на форума като съм споменал името на фирмата.Всеки да си го разбира както ще. Тези хора за тази услуга взимат толкова. Стори ми се множко но важното е че работата е свършена. А също така никой няма да го направи за без пари. Ако можех щях да си го оправя сам, но не можах. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 20:10 Заглавие: |
|
|
//offtopic
Споко,нищо не си нарушил.Споменаването на отзиви за дадена фирма покрай воденето на дадена дискусия с нищо не пречи и не е забранено.
Виж ако утре се регистрираш специално във форума за да пуснеш тема че си ходил в дадена фирма и пространно почнеш да обясняваш колко си много доволен е съвсем отделен въпрос,щото намирисва...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|