Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Първи стъпки в радиоелектрониката, един въпрос

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gost23
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:16    Заглавие: Първи стъпки в радиоелектрониката, един въпрос Отговорете с цитат

Та намерих въпросната книжка качена в интернет, но е с доста лошо качество а и не ми се нрави да чета от лаптопа Very Happy Поне от това което успях да попрегледам, определено ще е много полезна за хора като мен, които са начинаещи в електрониката. Та първо въпроса ми е, има ли някой от Велико Търново или Хасково да я виждал да се продава някъде? Втора аз изтеглих тази версия - http://www.kn34pc.com/spoika/site/knigi.html по надолу, няма снимка, пише второ издание от 81-ва. Като гледам из интернет примерно това - http://www.book.store.bg/c/p-p/m-203/id-19599/pyrvi-stypki-v-radioelektronikata-atanas-shishkov.html ми изглежда доста по-ново издание, но нещо не виждам да пише коя година. Та въпроса ми е някой запознат ли е дали има разлика в съдържанието, защото изданието от 81-ва ми хареса каква информация има в него.

Поздрави и предварително Блогодаря Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Има и по-стари има и по-нови издания.Като съдържание се различават много,впредвид различната материална база през годините.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
gost23
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:41    Заглавие: Отговорете с цитат

А лошо Sad Тази от 81-ва доста ми хареса как е написана Rolling Eyes Ще се радвам, ако някой има впечатление от новото издание към което дадох линк да ги сподели, защото май вече само то може да се намери на хартия. Лошото е че май ще се наложи да го поръчвам онлайн, защото малко ме съмнява да го намеря в книжарниците, така че ако някой има информация за него, ще съм му много благодарен!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Фев 17, 2010 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е по темата, но ти препоръчвам тази книга.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети