|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ljubon Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 13:34 Заглавие: Продава аудио касети TDK, SONY - Type II, нови - 3 лв. |
|
|
Касетите са нови, запечатани, от най-висок клас. За хора, които все още се наслаждават на музиката от старите си, но супер качествени уредби.
1. TDK SA-X 60 Super Avilyn, High Resolution Type II (Crome), Made in Japan - 3лв./бр.
2. SONY UCX 60 Type II (Chrome), Made in France - 3 лв./бр.
Количествата са ограничени.
София, 0898634022
ЕDIT по молба на пусналия темата-ПРОДАДЕНИ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 13:39 Заглавие: |
|
|
Така да усещаш че тук не е битак?Аман от битакчии.Един прогоним,друг се пръкне.
Какво толкоз ви привлича този сайт че мине не мине ден и се появи някой нов труженик решил да си разчисти къщата и да изсипе във форума всичката му непотребна натурия-не знам .
За няма и 48 часа откакто си се регистрирал имаш вече над 10 обяви.Всичките в тоя раздел.И всичките започващи с магическата думичка "Продавам".Айде поспри се малко  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Ljubon Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 14:11 Заглавие: |
|
|
Колега, ако не те интересува поста ми, просто не го чети. Не е необходимо и колегиално излишно да се спами по темите.
Както се вижда от моите постове, повечето са маркирани вече "Продаден" за 48 часа, което означава, че се предлагат качествени неща на много разумни цени, а не боклуци за разчистване на мазета и тавани. За мен е интересно да чета темите на другите, често попадаш на нещо от групата "hard to find items" на добра цена, не обичам да спамя. Само се намесвам, когато постовете са неграмотни и не уважават този, който ги чете, но тук такива почти няма. Затова е този форум, колеги предлагат това, което им е излишно, търсят неща, от които имат нужда, нали така? Участник съм в много други форуми, обикновено новите членове се приветствуват с "добре дошъл", а не се говори за тяхното прогонване.
Поздрави от мен! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 14:42 Заглавие: |
|
|
| Ljubon написа: | | Колега, ако не те интересува поста ми, просто не го чети. Не е необходимо и колегиално излишно да се спами по темите. |
За по-горното разбира се получаваш съвсем официално предупреждение.
| Ljubon написа: | | Затова е този форум, колеги предлагат това, което им е излишно, търсят неща, от които имат нужда, нали така? |
Форума не е битак и не знам колко по-ясно да го заявя Този раздел е място в което редовните потребители (които участват в тематичните раздели) търсят неща,които са им нужни или предлагат неща,които са им излишни.
Само че твоите излишни неща нещо взеха да стават много и си станаха цяла сергия.Че даже и почнаха да пречат....
Така да се замисляш че и други потребители имат обяви,че и те искат да продадат/закупят нещо
Така да се замисляш че аз примерно като регистриран доставчик към ешоп-бг(който си плаща за това всеки месец)-за 2 години имам пуснати 2 обяви в този раздел,а ти за два дена имаш петнайсе?
Идва тука един майстор,един редовен потребител и му трябва едно кирливо ТХО-пуска си обявата човека и след половина час обявата му вече е на втора страница...А до вечерта-на трета...Щото междувременно са си изсипали натуриите Райчев,Бодана,пловдивския даскал....А сега и един нов "герой" дето по активност като гледам тия тримата си ги слага в малкото джобче. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|