| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan_2 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 21:58 Заглавие: Продавам осцилоскоп HM504-2 на HAMEG Немски |
|
|
Аз съм от Благоевград тел 0884207106. Продавам 2х50Mhz . Осцилоскопа е чисто нов мн малко е използван, но в момента ми трябват пари за заминаване в чужбина и го продавам.Няма да заминавам скоро, а чак лятото.За да не пиша много параметри за уреда може да ги видите на сайта на производителя http://hameg.com/2.0.html .
Модерирано от RC
За да работят линковете трябва да има поме по един интервал преди и след или да са "затворени" в този таг [url]линк[/url]
И добави цена  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 22:04 Заглавие: |
|
|
| Нито параметрите се отварят нито цената се знае |
|
|
 |
ivan_2 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2010 22:30 Заглавие: |
|
|
Цената на чисто нов е 1896лв. мога да направя отстъпка но не много 100 до 150 лв защтото все пак е в отлично състояние направо нов.Сами схте се убедите в това. Ако не останете доволни мотже да го върнете , но съм сигърен в това което давам ето саита дано този път се получи http://hameg.com/
Пиши грамотно |
|
|
 |
ivan_2 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 11:36 Заглавие: |
|
|
| Малко бързах и за това се се получи така .Иначе да кажа,че пазя оригиналната опаковка на уреда,който едвали го интересува някой.Mного сте сприхави в този форум и това не е добре. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 12:02 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Mного сте сприхави в този форум и това не е добре. |
Ако не ти харесва тук...
Ако не ти харесва че форума има правила...
Ако не ти харесва това че не четем на неандерталски...
...то винаги можеш да ползваш онова червено хиксче,което се намира горе вдясно в ъгъла на интернет експлорер.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|