Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Hyundai CB2104BFS Проблем със звука.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oldrat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Съб Яну 23, 2010 18:37    Заглавие: Hyundai CB2104BFS Проблем със звука. Отговорете с цитат

Моля , помогнете
Hyundai CB2104BFS
Не знам какъв му е процесора и шасито ,щото на капака пише "Не отваряй" .
Проблема е че на 1 по скалата звука е доста висок.
Как да го намаля , на някои програми просто не се търпи.
Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
takiev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: StaraZagora

МнениеПуснато на: Съб Яну 23, 2010 21:45    Заглавие: Отговорете с цитат

В този раздел , по горната тема над твоята ,,За клиенти които търсят Сервиз" ще ти е-от полза Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
oldrat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пет Фев 19, 2010 18:23    Заглавие: Не благодаря! Не ми препоръчвайте сервиз! Отговорете с цитат

Реших си проблема и създадох си други проблеми ,ама повече няма да питам тук ,защото голямата тайна е : (намали звука на 0 , и после "mute" на дистанционното + '"menu" на телевизора) и натам е лесно.
ръководство -http://archive.espec.ws/section538/file18793.html
А можеше просто да ми помогнете да не ровя като пинчер из бунище.
И няма да си занеса телевизора на сервиз само защото искам да си оправя звука и някой е знаел как и не ми го казва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пет Фев 19, 2010 18:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Там където пипаш можеш да си създадеш много проблеми ... От това, което чета и си си създал Smile Не случайно се казва СЕРВИЗНО МЕНЮ. Там пипат хора, които разбират какво правят!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 19, 2010 18:59    Заглавие: Отговорете с цитат

То затова пише на задния капак-
oldrat написа:
"Не отваряй"

Щото сервизното меню не е да ручка всеки из него,а е за сервизния персонал.Ако тези настройки трябваше да са общодостъпни-то съответно щяха да са изведени в потребителското меню.Още повече че редовно тук има теми на ручкачи из сервизни режими,които после реват кански "Помогнете,натиснах нещо,дето не ми е работа и му се еба мамата".
Начина по който си си оформил темата е повече от безсмислен.Още повече че тук гадатели няма.Така че начина по който са ти отговорили е повече от нормален.

oldrat написа:
А можеше просто да ми помогнете да не ровя като пинчер из бунище.
И няма да си занеса телевизора на сервиз само защото искам да си оправя звука и някой е знаел как и не ми го казва.

Не знам защо си решил,че някой е длъжен да ти отговори и да ти помогне.Форума е на съвсем доброволни начала.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети