|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 19:21 Заглавие: |
|
|
Това, че имаш метален шкаф е хубаво, аз пък си имам и гардероб!
С потенциометърче ще стане доста по- сложно, неикономично и неефективно.
Слушай, ако имаш мерак да въртиш потенциометър- направи си управляемо двигателче, което задвижва латера.
А 36 волта можеш да имаш ако разделителния траф има допълнителна намотка за това.Първо е разделителния траф, после е латера, че да не се променят 36-те волта.... _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 19:32 Заглавие: |
|
|
| Ами поръчай си го в МИ5 тогава ,едно е да искаш ,друго е да знаеш и можеш да го направиш . И повече няма да ти вадя с ченгел думите от устата ,по нищо не се разбираше ,че искаш променливо напрежение ,ако пък сега се окаже ,че може и да е с различна форма от синусоидално -фащай първия регулатор с триак и си го прави ,ама така да даваш инфо на час по лъжичка -ще имаш много здраве ! |
|
|
 |
007 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 19, 2010 20:48 Заглавие: |
|
|
ЕЛП извинявам се снощи когато писах не бях на моя РС и мн бързах ... така че аз затова писах ако има неразбирателство ще поясня.. така че извинявам се а до това че щяло да стане скъпо и сложно не е толкова фатален проблем (за мен де)
Не ми трябва за постоянен ток а за променлив 220В. Иначе отделно идеята е реостата да регулира от 0-36В. и отделно 0-220В. И писах ако има някой запознат и сериозен да говорим с него а ако е от ПЛовдив на по бира най-добре  _________________ 007 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|