Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

vw alpha-IV

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
jvx
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2005 17:23    Заглавие: vw alpha-IV Отговорете с цитат

Имам радиокасетофон за кола на Блаупункт vw alpha-IV. Знам си и кода 1631, но на два пъти преди седмица го въведох погрешно и сега касетофона ми иска CODE 2. Някой има ли идея какво да правя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Мар 27, 2005 14:14    Заглавие: Отговорете с цитат

kakъв е grundig или philips.остави го около 1 час да стои вкючен и трябва да се оправи сам и да ти позволи да му въведеш кода
jvx
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 27, 2005 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за съвета ще го пробвам още утре. Модела е Alpha Philips - IV, произведен в Германия и понеже наистина се възхищавам от майсторлъка Ви ето какво още пише на него:

VW Z6Z 1R1149658
9022 215 8771101
00394121149658
ALPHA-IV 1HO 035156
zG602
z
r616D
Made in Germany
9022 215 877 11
12/94
това множество от цифри нищо не ми говори, но явно Вие си знаете добре работата.
Благодаря на bai_tishan
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Мар 27, 2005 21:36    Заглавие: Отговорете с цитат

jvx написа:
Благодаря за съвета ще го пробвам още утре. Модела е Alpha Philips - IV, произведен в Германия и понеже наистина се възхищавам от майсторлъка Ви ето какво още пише на него:

VW Z6Z 1R1149658
9022 215 8771101
00394121149658
ALPHA-IV 1HO 035156
zG602
z
r616D
Made in Germany
9022 215 877 11
12/94
това множество от цифри нищо не ми говори, но явно Вие си знаете
добре работата.
Благодаря на bai_tishan

Приятелю, защо ли не мога да повярвам, че при 2 погрешни кода и радиото ще се заключи?
А с тази цифрички, дето си ги написал май се надяваш някой от нас да ти напише кода, но това няма да стане поне по 2 причини. Няма да ги споменавам, но колегите знаят прекрасно какво имам в предвид Very Happy .
Върнете се в началото
jvx
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 27, 2005 22:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж Tokio касетофона го имам от 6 години и си работеше добре. На времето бях дал 30 лв за разкодиране и кода, който получих си действа до момента за който вече съм споменал. На мене лично ми трябва само информация как да се върна към CODE 1. Никъде не съм искал код за разкодиране аз го имам. Информацията поместена по-доло е за това какво пише на касетофона и е в отговор на въпроса на bai_tishan - за модела.
И ако неговият съвет действа ".... да стои вкючен и трябва да се оправи сам и да ти позволи да му въведеш кода...." Аз неискам нищо повече.
Все пак ти благодаря че изказваш мнение
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети