| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dimitar_chervenkov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 11:20 Заглавие: Авто касетофон Ford Traffic 3000 не хваща станций |
|
|
Здравейте,имам следния проблем с автокасетофона форд 3000 които неможе да спре и да намери никаква станция на FM/AM.Антената е включена,всичко е както трябва но не намира станции.Някои ако има идея нека сподели.
Благодаря ви предварително _________________ skype: dimitar.chervenkov.87
GSM: 0877584385
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 21, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
Припой тунера и най вероятно ще тръгне.Ако искаш може и да смениш кондензаторите няколко са. _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 0:52 Заглавие: Re: Авто касетофон Ford Traffic 3000 не хваща станций |
|
|
| dimitar_chervenkov написа: | | ...Антената е включена,всичко е както трябва но не намира станции... |
Има си антена,пробвал съм тия варианти.Тунера съм го припоявал и пак нестава.Кой кондензатори имаш впредвид,на самия тунер ли. _________________ skype: dimitar.chervenkov.87
[email protected] |
|
|
 |
geordgeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 10:55 Заглавие: |
|
|
Нищо не пречи тунера да е дефектен  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 14:15 Заглавие: |
|
|
| Или да е без захранване ,имаш ли схема ,премери ли всички захранвания ? Или трябва да гадаеме -" всичко е наред ,ама не хваща нищо " Какво разбираш под "всичко е наред" ,измери ли нещо...... ?! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 16:42 Заглавие: Re: Авто касетофон Ford Traffic 3000 не хваща станций |
|
|
| dimitar_chervenkov написа: | | Тунера съм го припоявал .... |
И как си го припоявал.Вътре има един тънак чип на Philips -него как го припои??Има 3 броя керамични филтри на 10.7Mhz-трябва да се сменят.Отделно като се"опече"със станцията в работен режим на радиото и не покаже признаци на живот-пиши го тунера бегал.Тези "люспи"на Philips често заминават тъй като са тънки и прегряват. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 23:53 Заглавие: Re: Авто касетофон Ford Traffic 3000 не хваща станций |
|
|
Припоих тунера,смених филтрите и пак нищо....само пръщящия шум си седи и ненамира станции.Някои ако има схемата ако може да ми я даде да се поровя още малко.Забелязах че има един чип на Филипс с алуминиева плочка отгоре(без радиатор) до тунера и грее супер много
Коригирал съм ти поста Не се отговаря с този бутон _________________ skype: dimitar.chervenkov.87
[email protected] |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 27, 2010 0:44 Заглавие: ... |
|
|
Търсих,но явно не достатачно.Благодаря ви
Между другото ся като ги свалих фаиловете...има само ръководство на потребителя....вътре няма схеми ... _________________ skype: dimitar.chervenkov.87
[email protected] |
|
|
 |
|