| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Todorov Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 10:51 Заглавие: |
|
|
Цена от 90лв. за дисплей+труд си е ОК. Това е най-добрия вариант за крайния клиент защото както колегите казаха ако дисплея не работи /дори да не е менте/? Риска да повредиш нещо друго? При някои професии калкулират труда на стойност колкото материалите!
Другата страна на въпроса е че за някои модели не си струва ремонтирането освен от сантиментална стойност. Имал съм случаи в които клиента държи да му се възстанови телефона въпреки че цената за ремонта надвишава цената на чисто нов. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 22:59 Заглавие: |
|
|
| deka написа: | | колко си мислиш че струва вече този телефон... |
Ех ''deka'',телефона може да ти е подарък- демек без пари , това не значи , че някъде трябва да ти го поправят без пари , нали? Ми купи си нов , щом ти е по евтино.Разбирам ,че искаш да минеш тънко и мисля , че цената към която са ти дали линк колегите е много добра.Сравнявам е с офертите на други 2 места: 112лв,и 68лв. цена на едро без доставка.Задай си въпроса,защо една част на три различни места е с три различни цени?Само за инфо - дисплейте за Самсунг са най - скъпите в сравнение с другите марки телефони и почти не се оправдава смяната им .
Успех. |
|
|
 |
deka Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 24, 2010 0:32 Заглавие: |
|
|
Отдавна съм спрял да мисля по тези въпроси.
На достатъчна възраст съм за да знам простия отговор:
ПРОСТО ХОРАТА СА РАЗЛИЧНО АЛЧНИ!!! |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 24, 2010 0:59 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ПРОСТО ХОРАТА СА РАЗЛИЧНО АЛЧНИ!!! |
Много ги разбираш нещата ... Явно не може да ти угоди никои ... Или искаш някои да ти поради дисплейче И вече сигурно няма да е "Различно алчен" ) |
|
|
 |
|