| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 12:03 Заглавие: Web camera- изображението с главата надолу |
|
|
| Тъй като старата теме е заключена,искам да споделя опита си с решение на този проблем.Донесоха ми един друг лаптоп на ASUS K50C и проблема беше същия.След доста проби на драйвери на този модел пасна драйвер на Azurewave,свален от сайта на ASUS! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 25, 2010 21:07 Заглавие: |
|
|
Гофи ,дай линк към драйвера .Аз ти писах още в миналата тема че ще имаш ядове с тоя драйвер. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 10:11 Заглавие: |
|
|
А някой да се сети, че освен драйвера се слага и програмата "Asus virtual camera" от секцията Utilities и като я отвориш виждаш една отметка "Image Vertical Flip". Но както вече бях писал в предната тема само с подходящият драйвер от Асус нещата тръгват. Нито един проблем до сега с тези камери, а Асуси не липсват.
 |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 13:24 Заглавие: |
|
|
Добра идея е и да се порови из тоя сайт - има много полезни неща. Онзи ден инсталирах WindowsXP SP3 на един U50Vg, който официално има драйвери само за Windows Vista и 7. С помощта на тоя сайт си улесних работата.
П.С. забравих да напиша за камерата, която всъщност е повода да се включа и аз - нямаше никакъв проблем с нея, а нямам представа дали изобщо съм инсталирал Asus virtual camera - по- скоро не съм. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 13:50 Заглавие: |
|
|
Само за протокола да отбележа, че драйверите в Асус и не само там се търсят по HardwareID например (НardwareID=USB\Vid_04f2&Pid_b028) . А ето и един добър линк за неизвестни устройства който ползвам: http://devid.info/bg/index.php. Успехи в работата!  |
|
|
 |
|