| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dara72 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 27, 2010 20:58 Заглавие: фурни за вграждане |
|
|
| Може ли някой да ми помогне ,какво трябва да зная при покупката на фурна за вграждане,колко функции трябва да има и какво е най важното за такава фурна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 27, 2010 22:49 Заглавие: |
|
|
Искаш да изядем хляба на продавач консултантите в магазините ли ? Клиентите като влязат в магазините незнаят какво точно търсят и там незадават въпроси а парите там ги оставят ,па после ела виж как звънят по сервизите да питат кое за какво било ама пари и за един бонбон не им се дава повече . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
dara72 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 9:41 Заглавие: **************** |
|
|
| неразбирам защо изобщо си писал ако искаш да помогнеш давай,но да се правиш на човек който съжалява продавач консултантите .....неразбирам |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 10:47 Заглавие: Re: **************** |
|
|
Малко офф ама продавач консултантите особено в нашия град незнаят какво продават или поне по-голямата част от тях! По темата... Аз лично съм фен на марковите неща но в този случай купих Crown поради супер цената която ми направиха за 2 керамични котлона за вграждане,фурна и ширм. Като цяло няма да се спускам да хваля марката но съм много доволен. Иначе според мен лично трябва да има вентилатор на фурната, таймера аз предпочитам да е механичен. Трябва да може да се избира да пече само от горе, само от долу, комбинирано. Което забелязах, че има и модели и марки който са малко осъкатени от това, а то би трябвало да е задължително минимално условие. Захранването и за предпочитане да е с клеми, а не с изведен кабел. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
PiRaT Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 10:48 Заглавие: r |
|
|
Търси поне да има конвекция.
Изпревариха ме  |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 18:38 Заглавие: |
|
|
| Попитайте приятели и познати, които имат такива фурни.Чувал съм, че покритието на някой марки е лошо и веднъж като се олющи почват едни ръжди и дупки във фурната.Хора, които ги ползват от няколко години ще знаят каква е ситуацията. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 19:01 Заглавие: |
|
|
Conegliano на 3,5 години и се проби дъното и долния нагревател едва ли не подпали кухнята _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
PiRaT Активен потребител

|
|
|
 |
|