Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам кинескоп SONY M68LNH060X

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zdravkicha
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 12:42    Заглавие: Купувам кинескоп SONY M68LNH060X Отговорете с цитат

Купувам кинескоп SONY M68LNH060X Не държа да е нов, просто да е запазен ме устройва. Телевизора се е опитвал да лети и....кинескопа е с отлепена маска май.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Мар 01, 2010 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

За какви пари го търсиш? Аз имам чисто нов телевизор с пукната кутия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zdravkicha
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 02, 2010 6:13    Заглавие: за кинескопа Отговорете с цитат

Добро утро. Ами как да кажа за какви пари?.....На мен ми трябва само кинескопа. Един клиент си учил ТВ. да лети и не успял разбира се. На този кутията е здрава горе долу, шасито също го оправих и го пробвах на личния си ТВ. Само кинескопа ми трябва -- от гледна точка на това да ми излезе по ефтино. Ще го правя за един приятел който не е от богатите и....не знам....кажи ти някаква цена или ми се обади на 0878653923 да се разберем най-добре.
Zdravkicha
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2010 20:02    Заглавие: Кинескоп Отговорете с цитат

Никой ли няма кинескоп какъвто съм писал?
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2010 20:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно с Токио не си се разбрал за това определи си какви пари би отделил за да види всеки един от нас залужава ли си начинанието .
Zdravkicha
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2010 22:26    Заглавие: Кинескоп Отговорете с цитат

Ами аз като отида в магазина цената или я пише на етикета или като питам ми я казват. Защо? Имаш ли такъв кинескоп? Ако е така кажи една цена и ще ти кажа дали ме устройва.
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Мар 15, 2010 22:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека да си кажа цената - 200 лв за чисто нов, в оригиналния кашон, перфектно работещ телевизор SONY KV-29CS60K с оригиналното дистанционно. Телевизора е с пукната/счупена кутия, но няма крива маска, няма никакви петна по кинескопа. Върви в комплект с кутия от SONY KV-29CL10E, на който му се занимава да си прехвърли чарколяците.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zdravkicha
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Мар 16, 2010 7:44    Заглавие: Кинескоп Отговорете с цитат

Абе колега....то шасито се прехвърля за има няма 15 минути бе Very Happy . А и на мен ми трябва само кинескопа. Писах по нагоре но пак ще напиша. Клиента ми го докара с дефектен кинескоп поради " опит за летене" и сега е с отлепена или изкривена маска. Кътията му е перфектна. Просто като се разбра че от кинескопа му нишо не става и ми го остави тук за части Very Happy Търсих преди кинескоп но не можах да намеря и сега съм решил да го направя и да ми се маха че смо го прескачам тук. Това е. Иначе цената ти е добра за целия ТВ. ако работи разбира се. А и ако съм разбрал правилно си от Ямбол. С колата като дойда да го взема и тя ....с вода не върви.....ми той ще ми излезе колкото един напълно здрав. Кажи само за кинескопа колко ще искаш. Ако е същия разбира се. Може и да се спазарим. Пожелавам ти успешна и доходоносна седмица!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети