| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 14:17 Заглавие: Мостово??? |
|
|
Много моля дайте ми някаква схема или ми обяснете как да си вържа усилвателя мостово че в нета не намерих нищо такова,само някви съвсем други и непотребни.Имам 4 канален и в опътването му в интернет пише че мостово вади 2по100вата ама като незнам как да го вържа Четох само някъде че за такова свързване предните да речем канали се взима +на единия канал и - на другия и се връзват на говорителя ма не сам сигурен дали е така.Пак и не ми се рискува Моля помогнете  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 14:22 Заглавие: |
|
|
| Кой е усилвателя? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 18:19 Заглавие: |
|
|
Е добре де защо всеки ме пита кув ми бил ампа при положение 4е на изхода вади 4 отделни канала,и е логично да не е бриджиран предварително.И понеже знам тва искам само ме светнете как да ги вържа тия смотани 8 жици Както казах ми казаха да връзвам +на левия и - на десния канал ама тва е за усилавтел само с 2 изходни канала и става 1 бриджиран.ама при мене са 4 изходни канала и 6е станат 2 бриджирани.Ама как даги вържа. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 19:17 Заглавие: |
|
|
гост написа "[quote]Е добре де защо всеки ме пита кув ми бил ампа при положение 4е на изхода вади 4 отделни канала,и е логично да не е бриджиран предварително.И понеже знам тва и[quote]скам само ме светнете как да ги вържа тия смотани 8 жици
Като си толкова логичен връзвай си ги сам. Само ще ти кажа ,че както и да ги вържеш ,няма да стане мостово свързване  |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 19:52 Заглавие: |
|
|
Без информация за самия амп. никой не може да ти помогне. Това което са ти казали за +на единия канал с - на другия е вярно, но при определени условия и зависи от това как е реализирана схемата. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
| Всичките на марзи да му обесним защото няма да се спраи сам със схемата признайте си го, но ако се поразровиш из маааааааалко по старите теми ще намериш това което ти трябва, върни се 3-4 страници назад максимум |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 9:04 Заглавие: |
|
|
Това вероятно е човека,с онзи еквалайзер 4х7 вата с който се посмяхме десетина поста по надолу.  |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 18:39 Заглавие: |
|
|
Момче само да те светна че с тва тъпо изказване ми иде те НАХУКАМ ама мисля че сме достатъчно големи за да не го правя.нека те светна само че на един АМЕРИКАНЕЦ му подадох същото инфо което и на вас МОМЧЕТА и той да вземе да се разрови и ми намери всичкото инфо що има в нета.И ми свърши работата човеча.Само се питам кви сте вии бе уж много разбирате,много акъли давате,а като ва питат мълчите.МЕРСИ се казва на такива некадърници.Можеше да се поразмърдате още като ви дадох инфото в миналия пост ама нее тоо вашто безценно време не се губи за глупости.ТЪПАНИИ мисля че трябва се замислите над факта че АМЕРИКАНЕЦ ми помага ами вии кви сте бе уж БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПО-ДОБРИ!Е май несме признайте си го.И Стойчо извинявай е гад ама НЕСТАВАШ!
Модерирано от RC
Много ме съмнява това дето си го написал да е истина, но дано да си доволен от резултата. Следващия път може да се обръщаш направо към тези които по-добре разбират неадекватните ти питания.
Заключвам темата. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 19:02 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | той да вземе да се разрови и ми намери всичкото инфо що има в нета. | А ти що не вземеш да се поразровиш бре Г*Д такава ,ами хулиш всички -М**НАТА ТИ! |
|
|
 |
FANI SIRAKOVA Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 29, 2005 19:19 Заглавие: |
|
|
| Господин ГОСТ знам ,че не заслужаваш да ти казвам "господин" ама от мен да мине. Защо не си закара апаратурата да я свърже някои колега , за да свърши тази работа не са му необходими повече от 10-ина минути и всочко вече да е забравено. Да ама не , нестига ,че си нагъл и нахален си и стиснат на всичко отгоре! Да знаеш, че на "гениичета" като теб пак ще се скапе нещо- от опит го знам! |
|
|
 |
|