| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Slavko58 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 19:49 Заглавие: Радиоприемник XIRICO - моля за малко информация! |
|
|
Попадна ми за ремонт радиоприемник XIRICO. Такава кутийка имаше дядо ми, бог да го прости, а това беше отдавна - поне преди 20 години.
http://www.aukro.bg/item936052071-radiopriemnik-xirico.html
В сайта, който съм дал, е бил организиран търг за еди н такъв, явно наистина е антика. След подмяна на едно транзисторче апаратът заработи пак, но не можах да уловя нито една българска станция с него. Предполагам защото градчето ни е наистина в ниското, но все пак . . . ??? _________________ Хората са казали:"В спора се ражда истината!". Не са разграничили обаче спора от караницата . . . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 23:35 Заглавие: |
|
|
Да, улавя се и българска реч на средните, но горе на баира. Долу край реката се чуват всякакви други езици, но не и нашия.
| Цитат: | | Това май беше нещо индийско. |
Почти всичко вътре е RFT(ГДР). Лека вечер! _________________ Хората са казали:"В спора се ражда истината!". Не са разграничили обаче спора от караницата . . . |
|
|
 |
tropan4o Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 17:44 Заглавие: |
|
|
дядо ми има такова радио в Варна на средни вълни излизат 3,4 Български станции и при това добре а седи в един шикафффффф с чаши и се вкл. с един калпазански ключ а за да достигнеш до него трябжа да има6 поне едно вишо
Пиши грамотно |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 18:14 Заглавие: |
|
|
| Slavko58 написа: | | . Долу край реката се чуват всякакви други езици, ! |
Коя река  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 21:09 Заглавие: |
|
|
Поповски лом. _________________ Хората са казали:"В спора се ражда истината!". Не са разграничили обаче спора от караницата . . . |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 22:33 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | ...нещо индийско. |
Правил съм преди доста време такъв, но схема не съм му намирал. С ГДР части и вероятно ГДР разработка, но на самото радио пишеше къде е произведено и беше някъде в Африка - Ангола, Мозамбик или нещо от сорта - вече съм забравил...
P.S. Явно Мозамбик _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Съб Мар 06, 2010 22:37; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 22:37 Заглавие: |
|
|
| Да, май беше Мозамбик, и аз съм имал вземане-даване с 2-3 такива навремето. |
|