|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yordan_b Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 0:23 Заглавие: Hi |
|
|
Здравей те.Говорите за авто трансформатор.Той не може да разкачи галванично.В случая за ,който става дума тр. изпълнява роля на товарно съпротивление.От това което виждам на снимката,предполагам ,че ключа регулира и вх.и изх. напрежение.Ако на вх.се подаде 220v ,на изхода ще има 110v.Ако на вх. се подаде 110v, на изх.ще е 220v.Неможах да разбера как да кача и схема на този тр.тук във форома.Ако те интересува мога да ти я пратя.
Ами то си има поне 2-3 теми специално по въпроса "как да качиш" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sms Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 0:41 Заглавие: |
|
|
Мисле че имам някакъв от преди 5-6 години
когато се занимавах с климатици втора употреба от JP
тороидален
дано го изровя |
|
|
 |
emptyspace Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 1:04 Заглавие: |
|
|
М да и аз се борих с една уредба от щатите на 110в пробвах с същото решение - автотрансформатор, но не е одачно след продължителен престои на автотрафа в контакта загрява доволно дори и да е на стенд-баи уредбата. мислих и други решения, но наи елементарното и евтино и дурако устоичиво е да се смени трафа на устроиството с такъв за 220в. аз си купих от http://www.ljclub.net/ успех !!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|