| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
benice Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 15:44 Заглавие: |
|
|
А има ли начин да проверя един кондензатор със сигурност дали е здрав, защото меря различни уж здрави но ми дава различни неща.
Предните които смених бяха Jakec. Сега съм сложил същите, специално търсих такива за да няма проблеми. Може ли да ми препоръчате марка, която е по-сигурна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
KrasimirMitrev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:05 Заглавие: |
|
|
Не е задължително да има деформации по корпуса при развалената итеграла, въпреки че се случва често. Ако сателитите работят без проблем и без странични звуци и шумове значи не е от кондензаторите.
А за сменяването на чипа- не се притеснявай, ако можеш добре да боравиш с поялника. Просто свали тази, която е усилвателя за ниските честоти и сложи новата. Пастата се продава във всеки магазин за електроника и струва приблизително 50ст спринцовката
ПП Ако си решил да сменяваш и кондензаторите потърси за Хитано, Нихикон, Джамикон- те са читави |
|
|
 |
benice Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:12 Заглавие: |
|
|
| След като го поръчках малко (разни спойки проверих) сега се чува само леко шумене като от зле настроено радио, но свирят и сателитките и баса. Някакви идеи. |
|
|
 |
KrasimirMitrev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:18 Заглавие: |
|
|
Хубаво почистване на платката и смяна на всички електролити!
Като ги гледам са седем на брой заедно с филтриращите, така че няма да се охарчиш много  |
|
|
 |
benice Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:20 Заглавие: |
|
|
| Много благодаря за отзивчивостта на всички. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:24 Заглавие: |
|
|
И аз също много ти благодаря за това че прочете и спазваш правилата на форума.Та благодарение на това ми се наложи да ти събера пет поста.Гледа си нашия,че му се събират постовете и докато му събереш предишните вече е напляскал нови... Понеже е много сложно да се натисне бутончето ЕDIT и да се допише като си се присетил за още нещо.Ама що?Нали има балами дето да събират.Кат са тъпи и си нямат друга работа... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|