|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 14:30 Заглавие: |
|
|
Нямаш ли ментгеменце, бре?! Като ти "затреперкат ръцете" и отиде убавата човчица! Къде си тръгнал с тия клещьовки?!...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 14:34 Заглавие: |
|
|
Дядо ти Иван млади момко е още момченце и ръчичките му не треперят като на вас младите . Имам си и менгеменце но шъ го ползвам след 30-40 години . За сега не ми требе.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 14:41 Заглавие: |
|
|
... Посипвам си главата с пепел!!!  |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 14:54 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | | Преди 3 стр. помолих да премериш какво е съпротивлението между 5 и 6 отпоени от платката и променя ли се при нагряване. | Шъ го премери, ама малко по-натам (към 99стр.)
Обаче първо шъ калибрираме фазомера, щото на всяка страница взе да показва различни стойности:
1. пълно късо
2. 200 ома
3. 5000 ома
4. 48242 ома
5. 50000 ома
6. безкрайност
Тов. Академик, а къде се намират 300 и 350º на ТЕМКОЦЕВ-30, бре???  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 14:58 Заглавие: |
|
|
Владо,много издребняваш.Ти не разбра ли че тов.Коцев мери само в две строги константни математико-физични съотношения-"Едно къмто гьотере" и "Едно към кесим"
Аба ша видите вие и как се на оджа пезевенк вика,и как се в джавмия пръцка...Все полечка...Лаете си вие торбичката ама де да видим... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 15:17 Заглавие: |
|
|
Благодарение на поялника току що ашлаисах един Рубин Велико Търново с болшой екран .Зевзеците веднага ще се издънят като кажат, че не е имало въобще такава марка но снимките показват съвсем друго , тоест самата действителност. Шъ съ бъзикате с бай си Иване ? Да ама не . И още колко народ шъ си посипе главата с пепел като се почне от Владо ,Бойко та се мине и през Пепи . На Рибарица които дойдат те ще има щастието и възможноста да видят на практика как работи ТЕМКОЦЕВ 30 и шъ сведат глави пред Ловешката научна мисла.
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 15:23 Заглавие: |
|
|
И Електрон-Велико Тървново съм виждал и Рубин-Велико Търново съм виждал...От другите "марки"-Садко,Берьозка не съм... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 15:28 Заглавие: |
|
|
Ами аз чаках ,чаках да дойдеш и сега го сложих същия хубавец на масата да майсторя .В тая люта зима трябва само руски телевизори да се правят. Тоя е с вградена дистанция с проц saa1293a-03 .Лошото е че не знам какво ну е.Работи си перфектно а твърдят че прескачал????????
Сега съм го пуснал да работи и гледам замечтано снега и си спомням младините като го гледам това изделие.Ама аз ще си пусна сериозна тема за него........ _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 15:34 Заглавие: |
|
|
Електролитите в кадровата.Скапаните съединители на платката дето е бучната на захранването... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 15:41 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Лошото е че не знам какво ну е. | Мислител, роден в средата на миналия век, беше писал в Е-нет, че мести програмите? | evgevg написа: | | Обаче Академика има термометър дето цепи градуса(°С) на 1000 равни части и изненади не може да има. | Така е, даже са няколко Купи ги по 10лв. от Ловешкия битак, за да ги сложи в едно кашонче отстрани на ТЕМКОЦЕВ-30 и пей сърце!
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|