|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
desbor Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 12:09 Заглавие: Предстои ми купуване на два телевизора дайте съвет |
|
|
Изискванията ми са следните
на по скъпия телевизор нямам притенции относно входове и други екстри
важното е да прави добра картина ще го ползвам с Булсатком
устроиват ме телевизори до 1300 лева, 37 инча
вторият телевизор искам да има USB което дори и да не е активно да може да се активира за да гледам филмчета на него от флашка
ще го ползвам с кабелна телевизия, устроиват ме такива телевизори до 600 лева по възможност около 26 инча
Понеже не ги разбирам много нещата с тея телевизори ходих в техномаркет, технополис и метро
разгледах различни модели но им нямам вяра на тея продавачи
ако може ми дайте оптимални предложения с линкове в нета по възможност на тези три магазина
Ще съм Ви много благодарен
Благодаря ви за вниманието и желая лек ден на всички |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 12:32 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | разгледах различни модели но им нямам вяра на тея продавачи
ако може ми дайте оптимални предложения с линкове в нета по възможност на тези три магазина |
А доставка до дома не искаш ли ? За такова пазарно проучване ,каквото си описал никой няма време и мерак да го прави за чест и слава ,да не говорим за цените ,които си дал ! Форума е за техническа помощ ,това излиза извън предмета на дейността му ! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 18:57 Заглавие: |
|
|
"...но им нямам вяра на тея продавачи"
Щом е така, повярвай в собственото си усещане за добро /или - не толкова добро/ изображание на приемниците, които можеш да си позволиш /според паричките /.
Вероятно говориш за LCD!? / не се разбра/
Поставяш си условията в магазина! / Цена, наличен интерфейс, да ти го пуснат с входен сигнал, на какъвто ще гледаш в къщи, и каквото още има да изискваш/... Пробваш! Няколко марки! Забрави за това, че "тази" е най - добрата, а другите са буклук!!! Гледаш с преднамерено недоволно изражение, и някак си ги караш да ти предлагат все нов, и нов модел! Те искат да си продадат стоката, не ти! Когато ти хареса нещо, си го "заплюй", но не им казвай, кое е то! Запиши си марката и модела. Поинтересувай се за гаранционните условия, на всичко видяно , и се махай от там! След това те чака няколкодневно разузнаване по интернет, приятели и каквото е там. За модела, който си си харесал!........................ И после, при евентуално направен избор, ще имаш конкретен въпрос /въпроси/ - тук, или където и да е..........................
За това, ELP ти отговори така, и е напълно прав!
Изборът си е твой! Ти ще си ги гледаш, ти ще се /недай Боже!!!/ п....ш! За това - не бързай!...
Късмет!  |
|
|
 |
desbor Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:54 Заглавие: |
|
|
леле никаква помощ а имах такива надежди че някой ще ми помогне
добре да поставим така въпроса
на всички марки телевизори УСБ им стават ли за гледане на филми |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 22:59 Заглавие: |
|
|
| Флашката в джоба, и пробвай преди да платиш! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 10:14 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | на всички марки телевизори УСБ им стават ли за гледане на филми | Не на всички а дори и да тръгне филм може да имаш проблем със субтитрите Идеята на този вход е да се гледат снимки а не филми Има и телевизори със интернет Не си мисли че можеш да сърфираш на воля из нета с него Ако ти се гледат филми вържи го към компа или си купи DVD Успех |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 11:09 Заглавие: |
|
|
| Фишев е прав. И аз съм противник на уредите "много в едно". |
|
|
 |
desbor Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 14:20 Заглавие: |
|
|
Да много ми помогнахте
БЛАГОДАРЯ ВИ
Обръщам се към модераторите според мен е добре да има важна тема ......... и тя да се казва
какъв телевизор да си купя
едно е да споделиш опит и да вземеш нещо изпробвано и работеще според изискванията ни друго е тея пишман продавачи-консултанти да ти набутат най-големия боклук за най-много пари
една такава тема ще е само в помощ на нас
Успех на всички |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 14:25 Заглавие: |
|
|
| Направи една такава тема и напиши собствените си впечатления след като си купиш телевизорите. Така ще сложиш едно прекрасно начало. |
|
|
 |
desbor Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 15:09 Заглавие: |
|
|
| Не мога да разбера защо се заяждате с мен |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|