Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Впечатления от уредбите на SONY?!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 11:54    Заглавие: Отговорете с цитат

barthezz написа:
pamporov написа:
Обади се, няма да те бръсна на сухо Laughing 032-677-376, 0888-767-887
и по-добре не пипай нищо повече по уредбата да не ми отвориш още работа!

Ами на този етап все още няма смисъл да ти се обаждам. Не знам как ще стои въпросът с транспорта, финансите и т.н.
Горе-долу не можеш ли да ми дадеш някаква ориентировъчна цена?! Знам, че е трудно без да се види, но все пак.
Още нещо: От Пазарджик съм и тук също винаги мога да намеря някой, който ще я отвори с идеята да я оправи. Страх ме е обаче да не попадна на техник, който да започне да се учи един вид в/у нея и нещата съвсем да загрубеят по-натам. Smile Защото всеки е достатъчно добър, за себе си. Именно за това се насочих към специализирания сервиз на SONY. Ти там ли си? Не искам да кажа нищо лошо, просто става дума за душевен мир. Smile

Не съм във фирмения сервиз на Сони, но бъди спокоен, това няма да ми е първата уредба от този тип, надявам се и не последната Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 11:58    Заглавие: Отговорете с цитат

ориентировъчна цена не казваш... Smile
Върнете се в началото
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 12:20    Заглавие: Отговорете с цитат

а има ли коментари по този модел sony str dr 197 или аз ще го изпробвам първи Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 12:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз имам SONY 2х30 W от 98ма год. дисковете прескачат първите песни, дори и като я почистя (лупата на лазерчето), абе зор. щом е CD начи е капризно. Чувал съм че може да се усили тока на лазерчето, ама ако той си е нормален като го усиля, дан замине бърже Laughing
Върнете се в началото
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 12:30    Заглавие: Впечатления от уредбите на SONY?! Отговорете с цитат

barthezz написа:
Ти пък във форума цена да ти кажат.Човека ти е дал телефони.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
soundMAN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Плевен

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 17:21    Заглавие: СОНИ ли...? Отговорете с цитат

Cool И понеже искаш лични впечатления,рекох и аз да споделя.Имам от 11.1997 година музикална системка SONY MHC RX-100 AV.Купих си я от София,новичка,черничка(защото последващите години всички блеснаха в модерното сребристо) с 3-дисково устройство,двукасетен реверсивен дек с DOLBY B(една от последните с тази опция за своят клас) и чудото с магически термини DOLBY PRO LOGIC.И ако кажа,че почти през ден е просвирвала компакт дискове и все още ги чете безпроблемно....Единствения проблем бе по вина на сестра ми,която я бе усилила посред лято с каренцето,което я покрива и лентовият кабел "поразпуснат" от жегата бе застинал в прегънато състояние,след което много скоро се прекъсна една от 16-те лентички в него към оптичната глава. Razz Оправих си я...,но ще ти кажа,че една от фирмите при която има все още мисъл(инжинерна и каквато и да е друга) при създаването на нов продукт от ТАЗИ категория е Сони.Нека написаното не звучи като реклама (имам база за сравнение и с други марки,произвеждащи подобни продукти),но за парите който си броил това е едно от добрите "компромисни" решения.Колкото за конкретният проблем - бетона и стоманата в сградите стареят ,та тази крехка машинка ли не е уязвима на някакъв дефект.Така,че смело се насочвай към някой сервиз,приготви се за малко финансово "затруднение" и бъди отново горд собственик на СОНИ (па дори и ремонтирано),а не на СОНАШИ,ЕЛИТ-и ,Панасоаници и какви ли не други... ! Лек ремонт и дълги години музикална радост.
Върнете се в началото
barthezz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 20:21    Заглавие: Re: Впечатления от уредбите на SONY?! Отговорете с цитат

tehnica написа:
barthezz написа:
Ти пък във форума цена да ти кажат.Човека ти е дал телефони.

Трябва да се набутвам 85 ст. на минута за да ми каже същото ли?! Smile

soundMAN, благодаря за мнението Smile

Последната промяна е направена от barthezz на Сря Мар 30, 2005 20:27; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Popov
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 20:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Като сте почнали и аз ще споделя моите впечатления за марката. Купих си стерео уредба SONY преди 9 месеца. Честно казано като вляза в техномаркета, като отида в къта за този вид техника, като погледна и Sony ми грабна очите. Не я юркам много, по малко я слушам, защото нямам време, но досега не е мръднала. Сони е аристократична марка, ползвам и други уреди на тази марка и съм също много доволен от тях. Да не викам дявола, но за в бъдеще и дискета да си взема пак ще е от тази марка Smile

*Всичко е само мое мнение, не ангажирам никого с него!!!
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 13:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Има една хубава марка за CD устройства и тя се казва ТЕАС. Имам плеър Р3200 от 96 та год. и досега не се е случвало да не прочете диск от първия път ! Плеара си го вдигам докато свири и не прескача освен при резки движения или вибрации. А сонито ми нямам думи, не му трябва да го бута човек за да прескочи.
Върнете се в началото
soundMAN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Плевен

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 13:55    Заглавие: TEAC ли.... ? Отговорете с цитат

...Даа... .Хубава марка,но въпросът е за SONY и по-точно мини ситемите им.Иначе TEAC са много добра марка,а и ако не се лъжа май оптиката и оптичната електроника бе на SONY...Поне по-рано... А и да не забравяме,че TEAC се позиционира около и над средната класа,докато SONY имат и "народни" модели.Пак ако ме не лъже паметта,едни от най-класните ,HIGH END cd транспортни механизми са на SONY и Philips...,но само толкова.Класните фирми в областта на звука,не са те, дори и като създатели на супер формата SACD.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 2 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети