| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mal4oy Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 14:56 Заглавие: TDA 7294 |
|
|
Благодаря ви!Живи и здрави да сте!Живейте със знанията си и не помагайте на никой ЯВНО СТЕ РОДЕНИ НАУЧЕНИ!Злобен български народ!!!
В английските форуми питаш и ти отговарят..в БЪЛГАРСКИТЕ ти обясняват колко си ПРОСТ!ЕВАЛА ВИ ПРАВЯ!
Модератора може да ми изтрие дори и профила..айде..м _________________ Опит за търсене на истината..
Последната промяна е направена от mal4oy на Чет Мар 11, 2010 21:16; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 15:25 Заглавие: |
|
|
Нека да започнем от там ...
Нямаш елементарни познания от електроника ...
След това как така реши да вземеш 6A грец?!? Как определи, че ще стане?
Не искам да коментирам повече, защото НЯМА СМИСЪЛ!
Има толкова много изписано за този интеграл, че ... Та както си го почнал НИЩО няма да стане! Или си купи готово изделие или намери, някои които разбира за какво става дума.
Всички само за усилватели говорят ... Какво става незнам ... |
|
|
 |
sms Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 15:39 Заглавие: |
|
|
Явно такава е модата днес.
Няма да коментирам нищо повече защото ще е загуба на време. |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 16:51 Заглавие: Re: TDA 7294 |
|
|
За начало може и двамата да си купите учебник по български език. mal4oy може да си сглоби схемата, защото е елементарна и ако се интересува защо работи, да си купи книжки и да прочете. А другите експерти може да не придават толкова важност на един интегрален усилвател, който може да се сглоби от всеки без особени познания. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 17:11 Заглавие: |
|
|
В схемата, която си приложил ясно се вижда, че ти трябват два кондензатора- защо реши, че един ти е достатъчен ?
Потърси и прочети нещо за двуполярно захранване- това се използва в този случай. Един грец ти е достатъчен , няма нужда да ги свързваш в паралел, но е препоръчително да монтираш греца на радиатор. ( както и самата интегрална схема още преди да я включиш за първи път ).Интегралката трябва да е изолирана от радиатора, или радиатора да е изолиран от корпуса и другите елементи на усилвателя ти. |
|
|
 |
Дилян_93 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 21:38 Заглавие: |
|
|
mal4oy пиши ми на скайп dido_12231 , правил съм такъв усилвател, ще ти помогна.  _________________ Изработване на car & home BasS BoX-ове по поръчка!  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2010 21:49 Заглавие: |
|
|
Пусналия темата съвсем сериозно го съветвам да се въздържа от лични квалификации към други потребители.Да се чувства и счита за официално предупреден.
А това-
не ми се ще да знам какво значи...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|