Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Айде малко да си поговориме зa металдетектори
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Фев 18, 2005 9:44    Заглавие: Отговорете с цитат

http://mitkohp.hit.bg/metaldetector2.html - за всички които я пожелаха!
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2005 15:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Vidiah che usileno govorite za Magnuma i reshih da zadam nikolko vaprosa na horata koito sa se zanimavali predi s tozi aparat ...
ta znachi zglobil sam i sam napravil vsichki platkite na magnuma predstoi mi samo da napravia bobinata i da svurja platkite... interesuva me za integralata 4007 kazaha mi che mnogo trudno se namirala takava koito da raboti sviasno - tova viarno li e iko da kakva tochno triabva da tursia,
drugo koeto iskam da popitam zatrudniavam se s otkrivaneto na tozi 4 polusen kluch s tri polojenia ako moje da mi podskajete ot kade moga da nameria takuv.. i izobshto shte sam bezkraino blagodaren na tozi koito mi dade niakolko saveta za podkarvaneto na Magnuma
[email protected]
aaa da vi kaja popadnah na niakakva shema podobrenie za magnuma ako ne ste ia sreshtali obadete se...
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 20, 2005 18:56    Заглавие: magnum no non on Отговорете с цитат

а бе хора какво се за нимавате с този магнум многое слаб
да има подобрение но тое само за улеснение
ако искате нещо сериозно пишетеми [email protected]
имам схема на машна която лови 1лев от 50-60 см
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Мар 30, 2005 21:09    Заглавие: Re: magnum no non on Отговорете с цитат

Anonymous написа:
а бе хора какво се за нимавате с този магнум многое слаб
да има подобрение но тое само за улеснение
ако искате нещо сериозно пишетеми [email protected]
имам схема на машна която лови 1лев от 50-60 см

Тиа 50-60 см. само ако лева има дупка и е вързан с корда.
http://metaldetector.bratsk-city.ru/forum/- еи тука има едни юнаци ама са още на 40см
Върнете се в началото
Гост
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 31, 2005 11:40    Заглавие: Re: magnum no non on Отговорете с цитат

А какъв е смисълът да се сравняват металотърсачи по чувствителност с монета след като могат се ползват най-вече за търсене на тръби и кабели и ако не могат да хванат тръбата на 1.5-2 метра стават само за търсене на изгубени стотинки по плажовете? Ако е за иманярство има смисъл единствено търсенето с радар (GPR) тъй като се откриват нееднородности от 2 до 5 метра в зависимост от влажността на почвата а едно погребение например е значително по-лесно да се открие по нееднородността на сравнително голяма площ отколкото по металните предмети които може и да ги няма вече.
Върнете се в началото
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Апр 01, 2005 15:13    Заглавие: Отговорете с цитат

здрвеите.правил сам магнум-а ама не се оказа това което о4аквах.ако имате не6то по-добро може да ми го пратите на [email protected] . сега за "копчето" - може да се вземе от превключвател на обхватите на радиоприемник
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
IGBT
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Съб Апр 02, 2005 13:04    Заглавие: Noel прати ми и на мен схемата ако не те затруднява Отговорете с цитат

Noel прати ми и на мен схемата ако не те затруднявам
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Апр 04, 2005 14:07    Заглавие: Отговорете с цитат

айде не се стискайте за схеми бе хора. пратете ми нещо дето наистина си заслужава труда [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 05, 2005 21:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe hora, kakvo chakate da vi izprashtat shemi?! Ne mojete li da vlezete v niakoia tarsachka - pishete "metal detector circuit" i ... shemi da iskate, ima stotici. No samo edna shema da nalepite, ne znachi che shte stane super detector. Nai-kapriznoto neshto v tia detectori sa tarseshtite sondi, a dobra sonda se pravi s mnogo usila i opit...
Върнете се в началото
vlfdetectors
Гост

МнениеПуснато на: Сря Апр 06, 2005 18:20    Заглавие: MD shemi Отговорете с цитат

Shemi ima mnogo,koito se interesuva da pishe na maila.
[email protected]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 5 от 7

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети