|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2005 15:15 Заглавие: |
|
|
Vidiah che usileno govorite za Magnuma i reshih da zadam nikolko vaprosa na horata koito sa se zanimavali predi s tozi aparat ...
ta znachi zglobil sam i sam napravil vsichki platkite na magnuma predstoi mi samo da napravia bobinata i da svurja platkite... interesuva me za integralata 4007 kazaha mi che mnogo trudno se namirala takava koito da raboti sviasno - tova viarno li e iko da kakva tochno triabva da tursia,
drugo koeto iskam da popitam zatrudniavam se s otkrivaneto na tozi 4 polusen kluch s tri polojenia ako moje da mi podskajete ot kade moga da nameria takuv.. i izobshto shte sam bezkraino blagodaren na tozi koito mi dade niakolko saveta za podkarvaneto na Magnuma
[email protected]
aaa da vi kaja popadnah na niakakva shema podobrenie za magnuma ako ne ste ia sreshtali obadete se... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 18:56 Заглавие: magnum no non on |
|
|
а бе хора какво се за нимавате с този магнум многое слаб
да има подобрение но тое само за улеснение
ако искате нещо сериозно пишетеми [email protected]
имам схема на машна която лови 1лев от 50-60 см |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Мар 30, 2005 21:09 Заглавие: Re: magnum no non on |
|
|
| Anonymous написа: | а бе хора какво се за нимавате с този магнум многое слаб
да има подобрение но тое само за улеснение
ако искате нещо сериозно пишетеми [email protected]
имам схема на машна която лови 1лев от 50-60 см |
Тиа 50-60 см. само ако лева има дупка и е вързан с корда.
http://metaldetector.bratsk-city.ru/forum/- еи тука има едни юнаци ама са още на 40см |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 31, 2005 11:40 Заглавие: Re: magnum no non on |
|
|
| А какъв е смисълът да се сравняват металотърсачи по чувствителност с монета след като могат се ползват най-вече за търсене на тръби и кабели и ако не могат да хванат тръбата на 1.5-2 метра стават само за търсене на изгубени стотинки по плажовете? Ако е за иманярство има смисъл единствено търсенето с радар (GPR) тъй като се откриват нееднородности от 2 до 5 метра в зависимост от влажността на почвата а едно погребение например е значително по-лесно да се открие по нееднородността на сравнително голяма площ отколкото по металните предмети които може и да ги няма вече. |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 01, 2005 15:13 Заглавие: |
|
|
| здрвеите.правил сам магнум-а ама не се оказа това което о4аквах.ако имате не6то по-добро може да ми го пратите на [email protected] . сега за "копчето" - може да се вземе от превключвател на обхватите на радиоприемник |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 13:04 Заглавие: Noel прати ми и на мен схемата ако не те затруднява |
|
|
Noel прати ми и на мен схемата ако не те затруднявам _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 14:07 Заглавие: |
|
|
| айде не се стискайте за схеми бе хора. пратете ми нещо дето наистина си заслужава труда [email protected] |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2005 21:22 Заглавие: |
|
|
| Abe hora, kakvo chakate da vi izprashtat shemi?! Ne mojete li da vlezete v niakoia tarsachka - pishete "metal detector circuit" i ... shemi da iskate, ima stotici. No samo edna shema da nalepite, ne znachi che shte stane super detector. Nai-kapriznoto neshto v tia detectori sa tarseshtite sondi, a dobra sonda se pravi s mnogo usila i opit... |
|
|
 |
vlfdetectors Гост
|
Пуснато на: Сря Апр 06, 2005 18:20 Заглавие: MD shemi |
|
|
Shemi ima mnogo,koito se interesuva da pishe na maila.
[email protected] |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|