Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

видео Panasonic NV-P5AM изчезва захранването
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Георги Стоичков
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де как при положение че ти изчезват 310 те волта набеди STR а за повреден ? Това напрежение се подава на STR-а а не излиза от него, примерно ако той окъси може да изчезне напрежението но това ще е съпроводено най-малкото с изгарянето на предпазителя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Последно кой от двата STRa ти трябва-
Този-
Цитат:
STR-D64408E

или този-
Цитат:
STRD6108E

Щото втория го имам на склад.
А това което си се засилил да слагаш вместо него няма да стане Exclamation
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
krisku
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Георги Стоичков написа:
...

Не, не говоря за напрежението, ясно ми е, че той за загубата не е виновен той, просто и той се оказа дефектен.

bojilov, първия е сгрешен, беше ми диктуван по телефон, този в последното ми мнение е правилния. Интересувам се за аналог, лесно достъпен по магазините, но щом казваш, че го имаш - може и да си поръчам, дай повече информация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 13, 2010 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

За какво ти е аналог на нещо,което така или иначе го има по магазините...Пратил съм ти цена на лични.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети