| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
smash22 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 2:08 Заглавие: Въпрос за буфер в автомобил ? |
|
|
Така харесах си ето този буфер за автомобила ми http://www.electronics.bg/product_info.php?products_id=118402
Искам да ви попитам добър ли е дали вади качествена и силна музика също така дали има наистина вграден усилвател в него и дали е добре да купя такъв 2-ра ръка защото намерих такъв.
Благодаря предварително !
Последната промяна е направена от smash22 на Пон Мар 08, 2010 10:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 2:30 Заглавие: |
|
|
Ами то си пише всичко на сайта им ...
| Цитат: | | 10" (25см) пасивен автомобилен субууфер |
А това свири единствено може да ти каже някои, които го е купувал и РАЗБИРА от качествен звук.
Също така има форуми специализирани за аудио !
Затова намираш някъде където го продават и искаш да ти го пуснат как свири ... Ако ти хареса го вземаш ... Но и това също е относително, защото зависи какво ще е крайното стъпало закачено за този усилвател ...
И накрая .. Оправи си заглавието! Тема със заглавие Въпрос може да иде в коша до 24часа ) |
|
|
 |
smash22 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 10:34 Заглавие: |
|
|
Ами аз не знам такива сайтове и затова реших тук да попитам ако знаете най-вече ме интересува дали има усилвател и дали свири силно защото ще го купувам през интернет ако ми хареше човека ще ми го прати по Еконт та въпроса ми е добри ли са му параметрите че не мога да преценя сам за 1 кола дали ще вади стабилна музика най-вече басове.Мерси предварително
И също какво искаш да кажеш с това ?
"защото зависи какво ще е крайното стъпало закачено за този усилвател ... " |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 10:58 Заглавие: |
|
|
Има много форуми за автомобили, там се обсъждат точно такива въпроси, като твоя. Влез в форум, каквато ти е колата. Има специфични особенности за акустиката в купето, за определена марка /модел/ кола и там се разискват, как ще звучи, какви басове, усилватели и др. Ето ти един например:
http://www.tuning.bg/forum/viewforum.php?f=27 |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 13:53 Заглавие: |
|
|
| Ти още ли не си разбрал ,че няма усилвател ?! |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 16:18 Заглавие: |
|
|
| smash22 написа: | ....
"защото зависи какво ще е крайното стъпало закачено за този усилвател ... " |
Предполагам колегата искаше да каже : какво стъпало е включено към бокса , т.е. какъв усилвател ще ползваш .
Пасивен бокс значи кутия с изчислени според високоговорителя параметри и самия високоговорител , без усилвател .
Марката обаче не е тачена особено сред любителите на силен звук , още по-малко пък от любителите на качествен звук . Посредствена работа е .
ПП
Къде прочете и как реши , че бокса се нарича БУФЕР ? Буфера е друго нещо , например вагоните и локомотивите имат буфери . |
|
|
 |
smash22 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 22:54 Заглавие: |
|
|
| значи няма усилвател че тоя тука ме баламосва имало вграден усилвател ментаджията гаден :@ |
|
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 23:13 Заглавие: |
|
|
Ако има вграден усилвател, ще има и допълнителни кабели или букси, а не само два кабела за високоговорителите.  |
|
|
 |
smash22 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 23:57 Заглавие: |
|
|
| ок МЕРСИ МНОГО |
|
|
 |
vaskokl Нов потребител

Регистриран на: 14 Апр 2008 Мнения: 43 Местожителство: с. Ивайло общ. Пазарджик
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2010 13:30 Заглавие: |
|
|
и в описанието няма да пише пасивен както беше подчертал един колега. и ако все пак държиш на качествен звук в колата не мисля че това е марката има много обяви по автомобилните форуми за продан на такива техники и то маркови. _________________ Благодаря предварително |
|
|
 |
|