|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 12:34 Заглавие: |
|
|
Вграден приемник за цифрова телевизия
Идеално решение за всички, които желаят да гледат телевизия, докато работят на своя компютър. Оборудван с цифров DVB-T TV приемник, вградени високоговорители SRS TruSurround XT (2 x 3W) и множество цифрови и аналогови портове, SyncMaster P2770HD може да се използва като телевизор с висока разделителна способност.
Това е от линка, който дадох по - горе. Погледна ли го?... Друг е въпроса кое е вярното в случая!...
"какво е различието между ефирните и кабелните цифрови канали."
Нямат нищо общо! Тунерите са съвсем различни. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 13:00 Заглавие: |
|
|
На тия рекламни клишета не им вярвам много. Може пък да има 2 модификации на този модел. Ще отида на место да видя за какво става въпрос, така е най-точно.
ТВ тунера ми е Philips TV7135, аналогов. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 14:10 Заглавие: |
|
|
"Иначе за игри и филми важи принципа на Мечо Пух."...
Този принцип на мечо Пух за : "колкото повече, толкова... повече" е валиден само за инчовете! Но една от матриците /като технология/ е леееко нежелана в случая!... Познай коя!
Иначе, "баш геймърите" си умират за един добър CRT монитор!  |
|
|
 |
desbor Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 15:02 Заглавие: |
|
|
лЕЛЕ големи разбиратели имало тука
да се заяждате с хората нямате равни
единият телевизор ми е точно този
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09066028
доста добро решение като се има в предвид че с малко помощ от един друг форум си гледам филми със субтитри
а този по големия не можах да се реша
а пък и за сега се отказвам да си давам парите за скъп телевизор
предстои ми пътуване до германия и там от някой пазар ще си взема някоe изгоряло LCD |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 15:12 Заглавие: |
|
|
| Ако искаш сподели какво имаш предвид "гледам филми със субтитри" на този ТВ. Нали няма USB вход? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2010 16:20 Заглавие: |
|
|
| desbor написа: | лЕЛЕ големи разбиратели имало тука
да се заяждате с хората нямате равни |
За това последното получаваш официално предупреждение. Така и не видях някой с нещо да се е заяждал с тебе(и ще го кажа за втори път).
А като не ти харесват какви са хората тук,като са "разбиратели" и т.н.-можеш просто да се разкараш. Аз такива места,където се събират хора,които са ми неприятни по някаква си причина,ги отбягвам.
Много ми е интересна една тенденция,която се е явила напоследък-да се пита за нещо без да ни трябва и без да ни интересува това нещо.
Единия питал за зарядно за акумулатор-пляскат му се десет поста с точни и ясни насоки.Които постове той даже и не прочита,а тръгва да се конфронтира с хората...
Другия му требвало телевизор...Ама май му не требвало...Ама да била важна темата направена...И кое и е "Важното" на тая тема,че нещо не моем да се сетим-дървенофилософските ти заключения във всеки пост,колко сме лоши тук,как си се бил отказвал,как никой не ти бил помогнал(и това плеснато след тамън няколко поста с доста конкретни насоки) или повтарянето във всеки пост,като малоумните "ама кажете си мнението?".... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|