| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
niki_start Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 13:38 Заглавие: yu-ma-tu yt7500ci |
|
|
Здравеите поробвах се да кача нов софтуер на това yumatu но не успях и сега ми излизат само букви,точки и чертички loader-a не го разпознава и незнам какво трябва да направя моля за помощ.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slavinko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 14:10 Заглавие: Re: yu-ma-tu yt7500ci |
|
|
Явно си се опитал да качиш друг фирмуер, който не е за твоя приемник или си прекъснал връзката между компютъра и приемника преди да е приключил ъпдейта или си спрял захранването на сателтния приемник преди да е приключил ъпдейта... _________________ Слави Савов - уеб дизайнер на свободна практика
www.slavisavov.hit.bg |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 14:13 Заглавие: |
|
|
| Сваляш флашката и на програматор ,тези бяха с IBM процесор май ? Пробвай все пак с лоадера ,само като включваш приемника в контакта натисни и задръж бутона за включване на панела. |
|
|
 |
niki_start Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 14:45 Заглавие: yumatu yt7500ci |
|
|
лоадера ми езписва odyssey tester.
какво значи това. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2010 17:51 Заглавие: |
|
|
| Нищо не значи.Така са решили че трябва да се казва програмата.Имаше приемници със съвместим хардуер , работещи със същия сафтуер , които се продаваха под името Odyssey.Защо се наложи да се сменя софтуера? Ако наистина проблема се е появил при смяна на софтуера най-вероятно ще трябва да се сваля флаша и да се програмира с програматор , както беше писано по-горе. Процесора действително e IBM. Работещ дъмп за флаша съм теглил от depo.shows.it . Не става ясно от къде сте но ако не се оправите може да пуснете ЛС - вероятно ще мога да помогна. |
|
|
 |
|