| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
george Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 16, 2010 23:39 Заглавие: Въпрос за дистанционно на аларми SUN-I и eaglemaster CL1600 |
|
|
| Здравейте имам две аларми едната от които е с едно дистанционно което е разбито другата няма.От къде мога да си намеря дистанционни за тях?Едната аларма е SUN-I чипа на дистанционното е HT6207 другата е eaglemaster CL1600 .Проучих нещата горе долу как стават с обучаването на двете арарми.Но ми е трудно да намеря такива дистанционни. Повечето алармаджии ми предлагат нови аларми, но искам да се помъча сам да ги оправя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 8:40 Заглавие: |
|
|
http://www.raksecurity.com/bg/products
Погледни горния линк. Преди време със сигурност РАК продаваха аларми SUN. Трябва да имат. А и могат да ти направят дистанционно. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 10:28 Заглавие: |
|
|
Нови няма да намериш...ако не се лъжа и двата модела не се правят отдавна. Не напразно са ти предлагали да смениш алармите.
Търсиш втора употреба.. или някой на който не му работи централата. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 13:47 Заглавие: |
|
|
От опита ми с автоалармите,мога да ти кажа,че eaglemaster cl 1600 e пъти по-добра от sun-1(ako e sun-1000 бива).А най-важно за правилната работа на алармата е монтажът й.На eaglemaster cl 1600 стават от "Mark".В момента не съм в сервиза,но по-късно ще ти кажа кой модел точно.Има ги навсякъде.Може да поровиш и в мрежата.Ще напиша и точно как се обучават.
Поздрави. _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 17, 2010 21:21 Заглавие: re |
|
|
При цена на SUN-1 ,26-28 лв.
на Eagle.. 38-64лв. не знам защо си губите времето.
Ако все пак , решите имам 4-5 вида дистанционни за Eagle (нови).
Цени от 11-17 лв/бр. |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 9:44 Заглавие: |
|
|
По-хубавият sun-1,всъщност е hugesun-1,M-1000.Ako ви е М-1000 е добре.Иначе не си заслужава.
Всички дистанционни от аларми "Mark",ще станат на вашия eaglemaster cl1600,но не опитвайте с дистанционно за модел cl5100.
За обучението на дистанционните на cl1600 е писано и в този форум.
Предложените цени са съвсем разумни. _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
|